Vedeta de la Survivor care s-a despărțit de partenera lui, iar acum primește propuneri indecente de la domnișoare

Badea Violeta, Cosmin Chelu 04.10.2021, 13:24

Viața unei vedete de la Survivor România s-a schimbat radical după terminarea competiției de la Kanal D. După aproape șase luni petrecute în Republica Dominicană, bărbatul s-a despărțit de iubita lui și este asaltat cu propuneri de la donnișoare. Iată despre cine este vorba.

Cum i s-a schimbat viața unei vedete de la Survivor România

O vedetă de la Survivor România a povestit cum este viața lui după terminarea competiției. Daniel Pavel, căci despre el este vorba, a oferit un interviu și a recunoscut că a trecut prin foarte multe încercări în ultima vreme. La scurt timp după ce s-a întors din Republica Dominicană, prezentatorul emisiunii i-a oferit un inel iubitei sale și a cerut-o în căsătorie.

Cei doi păreau extrem de fericiți și nimic nu anunța o despărțire. Doar că ceva s-a întâmplat pe parcurs și cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Prezentatorul TV a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram, iar fanilor nu le-a venit să creadă.

Astfel, ultima perioadă pentru Daniel Pavel a fost extrem de dificilă, dar pare să se fi obișnuit cu statutul de bărbat singur. Prezentatorul a rămas plăcut surprins de numărul de mesaje primite din partea doamnelor și domnișoarelor, însă a mărturisit că nu a dat curs abordărilor.

„Eu sunt în santier sufletesc. Da, mi se scrie, însă cuceriri in sensul de încercări, pentru că nu le dau curs deocamdată. Primesc mesaje pe Instagram, dar nu mă mai șochează nimic. Chiar și în zona kinky, în zona de imagine, ne place imaginea, imaginea e acolo…

Dar sunt și foarte atent pentru că nu știi cine este în spatele unei identități. S-au uitat foarte multi copii, foarte multe adolescente și riscul e foarte mare. Este măgulitor, dar nu stii ce este în spatele unei abordări de genul acesta”, a declarat Daniel Pavel, potrivit viva.ro.

Daniel Pavel si fosta iubita
Daniel Pavel si fosta iubita

Daniel Pavel, declarații după despărțirea de iubită

Daniel Pavel a suferit cumplit după despărțirea de Marina, fosta lui iubită. Îndrăgitul prezentator TV și-a amintit de sfaturile pe care i le oferea tatăl său.

„Tatăl meu a avut o vorbă pe care eu am înțeles-o târziu: femeia te ridică, femeia te coboară. Iar pe mine m-a coborât destul de mult, așa că a venit momentul să mă mai si ridice. Și nu atracția asta de moment te ridică, e ceva mult mai spiritual de atât, care nu este pe Instagram”, a mai spus Daniel Pavel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...