Daniel Pavel a făcut anunţul. Ce se va întâmpla cu prezentatorul Survivor în această toamnă

Ana Anitoiu 19.08.2021, 15:12

Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie și a dezvăluit ce planuri are pentru această toamnă, după ce filmările la ”Survivor România” l-au ținut departe de familie și de partenera de viață. Prezentatorul a simțit cu adevărat revenirea acasă în două momente esențiale.

Când s-a simțit Daniel Pavel cu adevărat acasă după Survivor România

Pentru Daniel Pavel, sentimentul de ”acasă” n-a venit imediat ce a intrat în țară după filmările la ”Survivor” ce au avut loc în Republica Dominicană. Acesta a fost simțit de prezentator abia în două momente speciale.

”Când l-am văzut pe tatăl meu și am stat de vorbă cu el, m-am simțit acasă. Când iubita mea a venit de la Viena, în prima săptămână după întoarcerea mea în România, și am luat-o în brațe, m-am simțit din nou acasă.

Cele două momente în care m-am reunit cu familia mea din țară și cu iubita, care a venit din Austria, au fost momente de revenire acasă. Dar primul lucru a fost să beau o bere românească împreună cu tatăl meu”, a spus Daniel Pavel, potrivit viva.ro.

Daniel Pavel a facut anuntul. Ce se va intampla cu prezentatorul Survivor in aceasta toamna
Daniel Pavel

De ce a dus lipsă Daniel Pavel la Survivor România

De asemenea, Daniel Pavel a povestit că în timpul filmărilor pentru ”Survivor România” i-au lipsit conversațiile cu iubita lui, momentele în care o ține de mână, precum și discuțiile cu tatăl său, care a urmărit emisiunea.

”Am reușit să mă văd cu băiatul meu. Este și el în București, venit la bunici. Am revenit la tabietul de a sta la masă, lucru care acolo mi-a lipsit. Tihna este poate tabietul la care abia așteptam să revin”, a mai spus el.

Ce va face Daniel Pavel din toamnă

Prezentatorul emisiunii ”Survivor România” a mai dezvăluit că și-a împărțit vacanța în două alături de iubita lui care are un loc de muncă solicitant la Viena. Cei doi au petrecut o săptămână în țară, au fost în Vama Veche, iar în toamnă, de ziua lui, vor merge în Creta, după care el va face o schimbare impotantă.

”Între aceste două vacanțe, ca scurte intermezzo, voi fi cu ea la Viena, vom mai călători un pic, ea va mai veni în țară câte un weekend. O să încercăm să stăm cât de mult se poate împreună. Dar din toamnă voi fi mai mult la Viena și voi reveni în România când va fi nevoie de prezența mea aici”, a mai spus Daniel Pavel.

Prezentatorul emisiunii ”Survivor România 2021” a dezvăluit anterior că iubita sa, Marina, va fi ”prima și singura” lui soție, pentru că el nu a fost căsătorit cu mama fiului său. Încă nu au anunțat data nunții.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...