EXCLUSIV

Va prezenta sau nu Daniel Pavel următorul sezon „Survivor”? Vedeta face primele declaraţii EXCLUSIV

Alexandru Catalan 10.09.2021, 12:28
Va prezenta sau nu Daniel Pavel următorul sezon „Survivor”? Vedeta face primele declaraţii EXCLUSIV

Daniel Pavel a dezvăluit cele mai frumoase complimente primite după prestația sa la ”Survivor”. Ele vin atât de la un localnic, din Republica Dominicană, dar și din partea unor puști români

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, părăsit de logodnică exact în pragul nunții

Daniel Pavel, 45 de ani, cel ce a devenit foarte cunoscut românilor în ultimele luni, o data cu prezentarea celei mai recente ediții a emisiunii – concurs ”Survivor”, de la Kanal D, spune că experiența dobândită pe nisipurile din Republica Dominicană a reușit să facă și din el un ”supraviețuitor”. Ba mai mult, i-a dat puterea de a trece mai ușor peste un moment greu al existenței sale, de data recentă.

”M-am întors din Republica Dominicană încărcat cu foarte multe experiențe, dar și cu capacitatea de a trece printr-o încercare personală. Câștigi sau pierzi, devii un veritabil supraviețuitor. Un  Survivor !”, a declarat Daniel Pavel pentru impact.ro.

Daniel Pavel, parasit de logodnica
Daniel Pavel, parasit de logodnica

Cu ce amintiri s-a întors din Republca Dominicană

El a evitat să facă referire la episodul personal delicat prin care a trecut în această vară, dar mai mult ca sigur că este vorba despre despărțirea de fosta sa logodnică, Mariana. Cei doi își făcuseră împreună chiar și planuri de căsătorie, dar în cele din urmă lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade și totul a devenit ”istorie” pentru cei doi.

Pe de altă parte, Daniel Pavel spune că are câteva amintiri deosebite de la emisiunea de televiziune care i-a adus statutul de vedetă. Una vine din Republica Dominicană, alte două din România, fiindcă în această vară a preferat să meargă și la mare, la Vama Veche, dar și la munte, în zona Rodnei.

Daniel Pavel, complimentat

”Un responsabil dominican cu bărcile mi-a făcut un compliment extraordinar. Mi-a spus într-o zi, în spaniolă desigur, că din cauza mea, nu-și poate face treaba așa cum trebuie. Trebuie să plec la treaba mea, dar mă reții. Modul în care prezinți concursul, în care ridici vocea în anumite momente sau o ocobori în altele, desi nu-ți înțeleg limba, mă determină sa-ți urmăresc emisiunea , mi-a spus el.

Ei bine, pentru mine a fost un criteriu că fac bine ce fac și că omul de acasă reușește astfel să surprindă tensiunea din concurs. Băiatul acela mi-a dat o bilă alba, iar eu nu am putut decât să mă bucur!”, a povestiti el pentru impact.ro.

L-au așteptat în ploaie, pentru autografe

El a adăugat și povestea a două grupuri de puști, care aflând că eroul lor va trece prin zona l-au așteptat pentru autografe:

”Primul grup m-a așteptat în ploaie, efectiv. Am fost la Sângeorz Băi, un loc drag mie, și niște puști de acolo nu au plecat până ce nu m-au văzut. Cu foile ude pe care mi-au cerut să le dau autografe, dar au rămas pe loc. Deci încărcați cu o dăruire de tip Survivor, care m-a înmuiat, efectiv. Altădată, la mânăstirea Cetățuia, de lângă Târgoviște, un alt grup de copii m-a așteptat, neabătut. Asta mi-a arătat că există o generație întreagă care construiește pe ce am făcut noi în emisiune, pe inspirational!”.

Ce planuri are

Daniel Pavel mai spune că nu știe dacă el va fi alesul și pentru ediția următoare. Se pregătește deja pentru asta, mergând zilnic la sală și așteptând ”chemarea buciumului”. El are în plan să-și continue naveta Viena – București, dar și să-și încheie o carte ce are ca erou principal un realizator de radio, așa ca el, ce propune ascultătorilor săi diverse istorii de viață, ”asemenea unui povestaș”.

Urmăriți Impact.ro și pe