Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, a rămas fără iubită. De ce s-a despărțit de Marina, a făcut totul public

Badea Violeta, Cristi Ionică 26.08.2021, 20:59
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, a rămas fără iubită. De ce s-a despărțit de Marina, a făcut totul public

Despărțire bombă la Survivor România! După ce a prezentat cel de-al doilea sezon al show-ului, Daniel Pavel a reușit să câștige inimile fanilor emisiunii, inclusiv a atras simpatia multor doamne și domnișoare. După ce s-a întors din Republica Dominicană, prezentatorul și-a cerut iubita în căsătorie, dar ceva s-a întâmplat între timp și au decis să pună punct poveștii lor de iubire.

Daniel Pavel s-a despărțit de iubită

Daniel Pavel a dat o veste care i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii Survivor România. Îndrăgitul prezentator a anunțat că s-a despărțit de iubita pe care o avea de șapte ani. Nimeni nu se aștepta ca relația să se destrame, mai ales că Daniel tocmai o ceruse pe Marina în căsătorie.

Prezentatorul a fost extrem de apreciat pentru modul în care a prezentat Survivor. După terminarea show-ului, acesta a decis să țină legătură cu fanii lui și să le povestească tot ce se întâmplă în viața lui prin intermediul Instagramului.

Astfel, gazda show-ului extrem de îndrăgit a fost cel care le-a dat vestea tristă prietenilor din mediul online. Oamenii au rămas șocați la anunțul că el și logodnica lui nu mai formează un cuplu. fiindcă toată lumea aștepta vești despre o eventuală nuntă. Daniel Pavel a vorbit în exclusivitate pentru Wowbiz despre motivele care au dus la ruptură.

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a declarat Daniel Pavel, conform sursei de mai sus.

Daniel Pavel si iubita lui s-au despartit
Daniel Pavel si iubita lui s-au despartit

Daniel Pavel și Marina abia se logodiseră

Vestea a picat ca un trăznet pentru fanii emisiunii Survivor România! Daniel Pavel și iubita lui abia se logodiseră și păreau un cuplu extrem de solid. La scurt timp după ce prezentatorul TV s-a întors din Republica Dominicană, cei doi s-au reîntâlnit, iar Daniel i-a oferit un inel superb și a cerut-o în căsătorie.

Daniel Pavel a publicat și o fotografie pe Instagram. Prezentatorul apare alături de Marina, iar în descriere îi declara încă o dată iubirea celei care i-a fost alături timp de șapte ani.

„Eu dorul ei îl port. Iar ea…a decis sā-mi poarte inelul”, a fost mesajul pe care Daniel Pavel l-a scris pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...