EXCLUSIV

Văduva lui Victor Socaciu lansează primul atac la adresa Marinei Almășan. Ce a deranjat-o pe Brândușa. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 10.02.2022, 21:53
Văduva lui Victor Socaciu lansează primul atac la adresa Marinei Almășan. Ce a deranjat-o pe Brândușa. EXCLUSIV

Ultima soție a lui Victor Socaciu nu știe dacă va scrie o carte dedicată fostului ei partener. „…îl cunosc atât de bine pe Victor încât știu că nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller”, a declarat Brândușa Socaciu pentru impact.ro.

Ce susține văduva lui Socaciu

Brândușa Socaciu a ținut să respecte perioada tradițională de doliu pentru dispariția soțului ei, Victor Socaciu, înainte de a răspunde anumitor acuze ce i s-au adus, direct sau indirect, de la finele anului trecut și până în prezent, de către terțe persoane. Ea a vorbit cu impact.ro și despre posibila sa intenție de a scrie o carte despre viața celebrului ei soț, nuanțându-și cu foarte multă atenție răspunsurile.

„Mă întrebați dacă aș vrea să scriu o carte. Sigur că aș putea, am multe lucruri de povestit, dar pe lângă faptul că îl cunosc atât de bine pe Victor încât știu că nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller, înainte de toate aș lua în calcul și anumite aspecte legale care au menirea de a proteja viața privată și imaginea celui care a fost Victor Socaciu. Viața privată este ocrotită de lege și potrivit articolului 71 din Noul Cod Civil, care susține că orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private”, a mărturisit Brândușa Socaciu.

Văduva lui Victor Socaciu adaugă că ia foarte în serios faptul că legea arată foarte clar că „nimeni nu poate fi supus vreunor imixtiuni în viaţa intimă, personală sau de familie, nici în domiciliul, reşedinţa sau corespondenţa sa, fără consimţământul său ori fără respectarea limitelor prevăzute la diverse articole din lege”.

Mai mult, ea s-a documentat și spune că este interzisă, de asemenea, „utilizarea, în orice mod, a corespondenţei, manuscriselor sau a altor documente personale, precum şi a informaţiilor din viaţa privată a unei persoane, fără acordul acesteia ori fără respectarea limitelor legale”.

Răspunsul său, extrem de bine documentat, survine după ce Marina Almășan, și ea căsătorită cândva cu Victor Socaciu, între 1996 și 2012, cei doi având împreună și un băiat, Victoraș, azi în vârstă de 23 de ani, și-a anunțat intenția de a scrie o carte despre fosta ei jumătate.

Văduva lui Victor Socaciu lansează primul atac la adresa Marinei Almășan. Ce a deranjat-o pe Brândușa. EXCLUSIV
Victor Socaciu, alături de ultima sa soție, Brândușa

Carte doar cu consimțământul persoanelor din anturajul fostului ei soț

Mult mai rezervată ca vedeta televiziunii publice, Brândușa Socaciu, cândva fostă impresară a cântărețului, adaugă că dacă va dori să facă același lucru va cere mai întâi consimțământul persoanelor din anturajul fostului ei soț, care ar urma să apară în carte.

„Așadar, deoarece memoria persoanei decedate este protejată în aceleași condiții ca cele enumerate mai sus, în momentul în care voi decide să public ceva despre Victor, voi încerca să obțin mai întâi consimțământul celorlalți moștenitori, acordând în acest fel respectul cuvenit memoriei sale”, a mai precizat Brândușa Socaciu.

Ea a evitat să facă orice alt fel de comentariu, dând de înțeles că preferă mai degrabă să facă lucruri, fără a le populariza neapărat.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani, la 27 decembrie, la Spitalul de Nefrologie din București în urma unor complicații la plămâni, dar și a unei posibile contactări a unor infecții nosocomiale. El a fost înmormântat la Cornu, acolo unde deținea o vilă unde și-a petrecut ultimii ani din viață alături de soția sa Brândușa.

La parastasul organizat cu ocazia marcării primelor 40 de zile de la decesul lui Victor Socaciu, soția sa a dorit ca la mormântul acestuia florile să fie puse în formă de chitară, iar candelele să formeze o inimă.

Urmăriți Impact.ro și pe