Cu cine a fost căsătorită soţia lui Victor Socaciu înainte să se îndrăgostească de artist. Brândușa Simion a avut un mariaj de peste 20 de ani

Nicu Stan 02.01.2022, 17:17
Cu cine a fost căsătorită soţia lui Victor Socaciu înainte să se îndrăgostească de artist. Brândușa Simion a avut un mariaj de peste 20 de ani

S-a aflat cu cine a fost căsătorită soţia lui Victor Socaciu înainte să se îndrăgostească de artist. Brândușa Simion a avut un prim mariaj de peste 20 de ani. Văduva artistului a fost soția unui preot prahovean timp de 23 de ani. Brândușa Simion a fost impresara lui Victor Socaciu, după care i-a devenit amantă, iar în 2016 cei doi s-au căsătorit. Cântărețul și fosta soție de preot au avut parte de o dragoste interzisă, întrucât în timpul când au început relația Victor Socaciu era căsătorit cu Marina Alșmășan.

Cu cine a mai fost măritată văduva lui Victor Socaciu. Brândușa Simion a avut o căsătorie de peste 20 de ani

Văduva lui Victor Socaciu, care i-a fost și impresară, a mai avut un mariaj de peste 20 de ani. Brândușa Simion s-a căsătorit cu Victor Socaciu în 2016, însă și-au început relația în timp ce cântărețul era căsătorit cu vedeta TV Marina Almășan.

Acum s-a aflat cu cine a fost căsătorită soţia lui Victor Socaciu înainte să se îndrăgostească de artist. Brândușa Simion a avut un mariaj de 23 de ani cu un preot din Prahova, Petre Simion.

Brandusa Simion a fost preoteasa timp de 23 de ani
Brandusa Simion a fost preoteasa timp de 23 de ani

Preotul știa că preoteasa îl înșeală cu Victor Socaciu. Nu era prima dată

La începutul lui 2015, când scandalul dintre Marina Almășan și Victor Socaciu era în toi, prezentatoarea TV a povestit că atunci când a aflat de infidelitățile soțului ei, a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe preot, pe soțul Brândușei Simion. Fața bisericească a aflat de la soția lui Victor Socaciu ceea ce el știa deja. Știa că Brândușa Simion îl înșela.

„Am descoperit relaţia lui cu impresara Brânduşa Simion, desele lor plecări în turnee, eu ştiind ba că pleacă în colegiul său parlamentar din Mureş, ba la analize la Cluj. Am simţit că-mi fuge pământul de sub picioare, am intrat în panică.

Am dat şi de soţul ei – părintele Petre Simion din Prahova. A oftat, mi-a spus că ştie, că nu are ce să-i facă: nu era prima ei aventură. Victor mi-a jurat că au terminat-o. Apoi, la ediţia Om bun din 2011 am aflat că erau din nou împreună. Mi-am dat seama că totul e pierdut”, spunea Marina Almăşan.

La vremea respectivă, preotul Petre Simion nu a vrut să facă declarații despre scandalul amoros în care era implicat, însă fără voia lui. Acum, părintele slujește în continuare într-o biserică dintr-o comună aflată în apropierea Mizilului.

Urmăriți Impact.ro și pe