Văduva lui Mihai Constantinescu, mărturisiri emoționante despre viața în lipsa artistului. Simona Secrier păstrează o legătură aparte. „L-am visat”

Ana Anitoiu 05.07.2022, 19:52
Văduva lui Mihai Constantinescu, mărturisiri emoționante despre viața în lipsa artistului. Simona Secrier păstrează o legătură aparte. „L-am visat”

Văduva lui Mihai Constantinescu a făcut mărturisiri emoționante despre viața ei în lipsa artistului. Simona Secrier păstrează o legătură aparte cu regretatul ei soț, la mai bine de doi ani de la decesul lui. Femeia a povestit cum l-a visat pe cântăreț.

Cum arată viața văduvei lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier a povestit că locuiește în continuare în casa în care a trăit alături de Mihai Constantinescu. Toate lucrurile au rămas la fel în locuință de când artistul a murit, la data de 29 octombrie 2019.

„Locuiesc în casa noastră, în continuare. N-am nicio problemă, nu mi-e frică, chiar dacă aș auzi ceva, m-aș bucura, aș crede că este el. Căsuța noastră a rămas la fel. Nu am schimbat nimic. Am o pisicuță, pisicuța noastră, cu ea îmi împart orele de odihnă. Încerc să muncesc mult, munca este terapie. Mă plimb, citesc, mă bucur de viață, încerc să am activitate, căci este medicament pentru tristețe”, a spus Simona Secrier, într-un interviu acordat ego.ro.

Vaduva lui Mihai Constantinescu, marturisiri emotionante despre viata in lipsa artistului
Simona Secrier si Mihai Constantinescu

Cum l-a visat Simona Secrier pe Mihai Constantinescu

De asemenea, Simona Secrier a spus că l-a visat pe Mihai Constantinescu înainte de a începe pandemia de coronavirus. În visul ei, artistul era „luminos”, grăbit și agitat, i-a cerut să vină lângă el să îl îmbrățișeze și să îi vorbească, la o petrecere câmpenească.

„Mi-a zis așa: Bine că am scăpat din mizeria aia. M-am trezit, nu știam cum să interpretez visul, dar după ce a început pandemia am înțeles mesajul lui. L-am mai visat cântând pe scenă, era luminos. Cred că este bine acolo unde e, mă rog pentru el”, a spus ea.

Simona Secrier a mai spus că merge de trei-ori pe săptămână la mormântul lui Mihai Constantinescu din Cimitirul Ghencea, unde se reculege. Artistul obișnuia să o întrebe dacă va veni la locul lui de veci să-i aducă o floare. Așa că ea are grijă să aibă mereu flori frumoase.

Femeia a mai spus că este foarte greu să organizeze un festival cu numele lui Mihai Constantinescu, deoarece este nevoită să lucreze. Solista a revenit pe scenă și merge cu drag unde este invitată. Văduva artistului a mai spus că se simte bine singură și că în inima ei este doar cântărețul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...