Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, gest tulburător în memoria artistului. Ar fi împlinit 76 de ani (Exclusiv)

Nicu Stan 05.01.2022, 12:13
Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, gest tulburător în memoria artistului. Ar fi împlinit 76 de ani (Exclusiv)

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a făcut un gest tulburător în memoria îndrăgitului artist. Cântărețul de muzică ușoară Mihai Constantinescu ar fi împlinit ieri 76 de ani. Astfel, a fost o zi grea și dureroasă atât pentru cei care i-au îndrăgit nemuritoarele piese, precum și pentru prima lui soție, Mihaela Constantinescu, femeia care i-a stat mereu alături, la bine și la rău.

Soția lui Mihai Constantinescu, gest cutremurător în ziua în care îndrăgitul artist ar fi împlinit 76 de ani

Mihaela Constantinescu, soția regretatului Mihai Constantinescu, a vorbit despre bărbatul pe care l-a adorat și căruia i-a rămas prietenă de suflet până în ultima lui clipă de viață.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, gest tulburător în memoria artistului.  Femeia îl va purta veșnic în suflet pe fostul ei soț, Mihai Constantinescu, artistul care ar fi împlinit 76 de ani. Mihaela Constantinescu a oferit un interviu covârșitor în care a împărtășit din trăirile sale de după dispariția artistului.

Mihaelei ii este tare dor de Mihai Constantinescu
Mihaelei ii este tare dor de Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu era născut pe 4 ianuarie

„Astăzi este ziua lui Mihai. Un moment trist pentru mine. Îmi este dor de el, îmi este dor de viața noastră împreună și de strălucirea iubirii noastre. Am avut o viață foarte frumoasă și ne-am bucurat de fiecare moment petrecut împreună. Îi trimit iubire, lumină și recunoștință! Trăiește în inima mea și nimeni și nimic nu va schimba acest lucru. La mulți ani în cer, Înger de Lumină!”, a declarat Mihaela Constantinescu, conform playtech.ro.

Cum erau sărbătorile alături de marele cântăreț

De asemenea, Mihaela Constantinescu a dat timpul înapoi și a rememorat cu drag și de petrecerile organizate de Sărbătorile de Iarnă, alături de Mihai și piesele sale antrenante, precum și cu umorul lui molipsitor.

„Pentru noi, Nașterea Domnului a reprezentat întotdeauna cea mai frumoasă sărbătoare religioasă din an. Noi am primit Crăciunul în casa noastră cu emoție, cu bucurie, și cu cei mai frumoși brazi, pe care îi împodobeam împreună. Cadourile fiecăruia dintre noi erau o surpriză, până în dimineața Crăciunului. Întotdeauna, în prima zi a sărbătorii, mergeam la părinții mei cu daruri și colinde.

Mihaela a avut o viață frumoasă alături de Mihai Constantinescu

Am avut o viață frumoasă împreună și amintirile îmi permit să închid ochii și măcar pentru o secundă să retrăiesc acele momente unice. În zilele de vacanță rămase, mergeam la munte unde de cele mai multe ori petreceam și Revelionul. Mihai cânta întotdeauna în noaptea dintre ani și în felul acesta puteam fi împreună. Acum, la masa noastră de Crăciun, sunt două scaune goale…”, a mai spus soția lui Mihai Cosntantinescu.

Mihai Constantinescu cânta la petrecerile din familie

De asemenea, Mihai Constantinescu cânta de fiecare dată, la fiecare petrecere, mai ales de Sărbători. La un Crăciun i s-a alăturat și Ștefan Hrușcă, astfel că acea zi a devenit memorabilă pentru Mihaela.

Fosta soție a artistului a început să plângă de dorul lui, dar și de al tatălui ei, persoane alături de care avea parte de Sărbători de poveste.

Urmăriți Impact.ro și pe