Unul dintre cei mai cunoscuți ziariști români, acuzat că ia bani de la partide. ”Numai noi i-am dat zeci de mii de euro”

Ioana Bucur 06.08.2021, 18:28
Unul dintre cei mai cunoscuți ziariști români, acuzat că ia bani de la partide. ”Numai noi i-am dat zeci de mii de euro”

Două nume mari din presă și-au declarat război. Unul dintre cei mai cunoscuți ziariști români, acuzat că ia bani de la partide.

Unul dintre cei mai cunoscuți ziariști români, acuzat că ia bani de la partide

Au fost colegi, acum își aruncă vorbe grele. Unul dintre cei mai cunoscuți ziariști români, acuzat că ia bani de la partide. Totul a început cu un articol în care, „sub pseudonim”, Grigore Cartianu ar fi asociat numele lui Robert Turcescu cu Partidul Social Democrat. Reacția fostului jurnalist nu a întârziat să apară, sub forma unui mesaj acid postat pe pagina sa de Facebook, în care făcut o serie de afirmații grave.

„Prăpăditul de Grigore Cartianu (pe care acum niște ani l-am cules din flegmele în care il aruncaseră toți și l-am adus in emisiuni de televiziune că mi-era milă de el) îndrăznește să se ia de mine pe site-ul lui. Scrie un articol insinuant, sub pseudonim, in care amestecă numele meu cu PSD, pe motiv ca am semnat listele pentru organizarea referendumului de demitere a madamei Armand”, își începe Robert Turcescu mesajul.

Turcescu și-a explicat decizia de a semna listele PSD, susținând că ar fi făcut-o indiferent de partidul care ar fi inițiat acțiunea, pentru că Sectorul 1 are „un primar catastrofal”. Cât despre Grigore Cartianu, spune că este șocat că tocmai el ar putea să judece, în condițiile în care ar fi „păpat în ultimii ani sume consistente de bani în campania electorală, de la mai toate partidele politice”.

„Dincolo de faptul că aș semna aceste liste indiferent cine strânge semnăturile pentru că avem un primar catastrofal la Sectorul 1, stau și mă minunez cum de își permite Cartianu să deschidă gura pe marginea unor astfel de subiecte! El care a păpat în ultimii ani sume consistente de bani în campania electorală, de la mai toate partidele politice. Numai PMP i-a dat niste zeci de mii de euro!”, continuă el.

Unul dintre cei mai cunoscuți ziariști români, acuzat că ia bani de la partide
Mesajul postat de Robert Turcescu

„Nu ți-e rușine, lepră, să deschizi gura?”

Fostul jurnalist continuă șirul „dezvăluirilor”, afirmând că Grigore Cartianu ar fi făcut bani la negru și că a ajuns „să-l scuipe” pe Radu Moraru, care este naș de botez al copiilor săi, pentru că nu a putut să îl plătească, la un moment dat.

„El care a vândut cărți cărate cu portbagajul și cu geamanatanul prin toată Europa și prin America, fără să dea un bon fiscal, fără să plătească impozit pe venit sau pe profit. Bani la negru, altfel spus. El care a ajuns să-l scuipe pe Radu Moraru, care e nașul copiilor lui, doar pentru că Moraru nu a mai avut de unde sa-l plătească la un moment dat.

Cartianu care pozează în sărăntoc, dar care a ajuns să cumpere zeci de hectare de pământ și de pădure, de zici că e cel mai de succes autor de cărți de la Marin Preda încoace! Păi, vorba lui Tănase, de unde, măi, nene?!
Nu ți-e rușine, lepră, să deschizi gura? Chiar crezi că poți minți la nesfârșit pe toată lumea? Nu poți, măi, prăpăditule!”, a încheiat Robert Turcescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...