Unde va juca Ionuț Radu din sezonul următor: „Își va arăta valoarea”

Marian Cărăvan 03.05.2020, 21:52
Unde va juca Ionuț Radu din sezonul următor: „Își va arăta valoarea”

Unul dintre eroii României din campania Under 21, care i-a trimis pe tricolori la primele jocuri olimpice după o pauză de mai bine de jumătate de secol, Ionuţ Radu s-a făcut remarcat în Serie A. Unde va juca Ionuț Radu din sezonul viitor este o întrebare al cărei răspuns îl are impresarul jucătorului, Oscar Damiani.

Unde va juca Ionuț Radu din sezonul viitor

Ionuț Radu s-a făcut remarcat nu numai prin evoluțiile sale de la Naționala U21 a României, alături de care a participat anul trecut la EURO 2019, dar și în campionatul italian. Oscar Damiani, impresarul lui Ionuţ Radu, a declarat că fotbalistul român este „viitorul lui Inter” şi îşi va arăta valoarea în sezonul următor. Portarul de 22 de ani este jucătorul echipei Inter Milano, el fiind împrumutat până la finalul sezonului la Parma.

Ionuț Radu va juca pentru Inter în sezonul următor, anunță impresarul lui
Ionuț Radu va juca pentru Inter în sezonul următor, anunță impresarul lui

„Este un portar foarte bun. Este viitorul lui Inter. Poate vor mai fi trei luni grele pentru el, dar în sezonul viitor îşi va arăta valoarea”, a afirmat Oscar Damiani pentru Tuttomercatoweb.

Ionuț Radu, anunțat ca posibil star al Jocurilor Olimpice

Ionuț Radu a făcut senzație alături de coechipierii săi din Naționala U21 condusă de Mirel Rădoi și a ajuns la EURO 2019, competiție în urma căreia tricolorii au obținut biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. România nu a mai participat cu echipa de fotbal la competiția supremă de la ediția din 1964, găzduită, culmea, tot de Japonia. Deci după o pauză de mai bine de jumătate de secol, mai exact 56 de ani! Generația lui Ianis Hagi și Ionuț Radu a reușit această performanță extraordinară pentru fotbalul românesc.

În perspectiva Jocurilor Olimpice care au fost amânate pentru anul viitor, site-ul fifa.com a publicat o listă de cinci jucători din Europa ce pot străluci la competiţia ce se va desfăşura în Japonia. Căpitanul selecţionatei U21 la EURO 2019, Andrei Ionuţ Radu, este unul dintre cei cinci fotbalişti, alături de Mikel Oyarzabal (Spania), Dayot Upamecano, Houssem Aouar (ambii Franţa) şi Suat Serdar (Germania), precizează frf.ro.

Conform Transfermarkt.de, 15 miliaone de euro este cota lui Ionuț Radu, fotbalist care va împlini 23 de ani pe 28 mai.

Urmăriți Impact.ro și pe