Unde și-a dus Ruby bunica de 86 de ani de ziua naștere. I-a făcut o surpriză colosală: „Voia să se îmbrace ca o babă”

Anca Manolica 10.11.2022, 20:05
Unde și-a dus Ruby bunica de 86 de ani de ziua naștere. I-a făcut o surpriză colosală: „Voia să se îmbrace ca o babă”

De bunica lui Ruby a auzit foarte multă lume, ea fiind o persoană extrem de importantă pentru cântăreață și foarte prezentă în viața acesteia. Recent, cea care a crescut-o de mică și-a celebrat ziua de naștere, împlinind respectabila vârstă de 86 de ani. Iată cum a răsfățat-o Ruby pe „mamaie” și ce surpriză mare i-a făcut acesteia. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Ego.ro.

Cum și-a surprins Ruby bunica de ziua de naștere

Celebra artistă are o relație specială cu bunica ei, care a crescut-o încă de la o vârstă foarte fragedă, părinții ei fiind plecați la muncă în străinătate. Așa se face că, din momentul în care Ruby a venit la București, și-a dorit foarte mult ca „mamaie” să îi fie din nou aproape și a făcut tot posibilul pentru a o lua cu ea la Capitală și să aibă grijă cum se cuvine de ea.

De altfel, bunica solistei a devenit vedetă pe rețelele sociale, fanii acesteia fiind de-a dreptul fascinați de „mamaie” și de aventurile ei. Ruby postează foarte des fotografii și filmulețe cu cea care care a crescut-o de mică și se emoționează mereu atunci când vine vorba de ea.

Artista este conștientă de faptul că bunica a făcut multe sacrificii pentru ea și acum își dorește din toată inima să îi întoarcă aceste lucruri. Așadar, ori de câte ori are ocazia, Ruby o răsfață cât poate de mult. Așa că, zilele trecute, a pregătit o petrecere de zile mare, special pentru bunica ei.

Ruby, alături de bunica ei
Ruby, alături de bunica ei

Unde a avut loc petrecerea surpriză

Ruby a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum a reușit să o surprindă de ziua ei. Cu greu, dar a convins-o să iasă din casă și să meargă la club, acolo unde i-a organizat o petrecere-surpriză.

„A fost ziua ei și i-am făcut surpriză. Nu i-am zis toată ziua nici „La mulți ani!”. Am ținut-o așa în suspans și seara am luat-o la club. I-am cântat „La mulți ani!”, i-am dus tort, a fost foarte frumos pentru ea.

Voia să se îmbrace ca o babă și când am văzut-o cum ieșea din casă am oprit-o și i-am zis că este baba mea și că trebuie să o îmbrac așa cu stilul meu. Am convins-o. Mi-am dat de jurat, la ea funcționează cu jurăminte ca la Medgidia”, a povestit Ruby, pentru Ego.ro.

Citește și: Ce o împiedică pe Ruby să devină mamă. Vedeta a mărturisit. „Mi-aș dori să mă dedic”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...