FOTO EXCLUSIV

Unde se duce iubita lui Codin Maticiuc când pune mâna pe mașina de 150.000 de euro a acestuia. Imaginile surpriză cu Ana în București

Iancu Andreea 15.05.2021, 17:00

Codin Maticiuc și Ana, iubita sa, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de o relație discretă, alături de cei doi copii din familie. Chiar dacă nu sunt căsătoriți legal, cei doi se comportă ca orice cuplu obișnuit, împărțind chiar și achizițiile scumpe din garajul familiei. De curând, iubita lui Codin Maticiuc a fost surprinsă de reporterii impact.ro făcând o plimbare prin București, la volanul bolidului de lux deținut de afacerist, mașina de 150.000 de euro a acestuia. Aceasta a ales să facă doar câteva opriri în oraș înainte de a se întoarce acasă.

Iubita lui Codin Maticiuc, surprinsă în București, cu mașina de lux a acestuia. Unde s-a oprit Ana înainte de a merge acasă

Unul dintre cele mai spumoase personaje din showbiz-ul românesc se bucură de o nouă viață de când a devenit tată. Codin Maticiuc are o relație stabilă cu Ana Pandeli, o frumoasă brunetă care i-a adus pe lume primul copil, pe Smaranda. Partenera de viață a acestuia, în vârstă de 30 de ani, mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară, cu care Codin se înțelege de minune. În ciuda relației extrem de discrete pe care Codin Maticiuc și Ana, iubita lui, o au, cei doi par să formeze un cuplu sudat, de vreme ce frumoasa brunetă a fost surprinsă de reporterii impact.ro conducând mașina de 150.000 de euro a omului de afaceri, prin București.

Îmbrăcată lejer, purtând o pereche de jeanși, o bluză neagră și o pereche de bocanci, Ana a pornit pe străzile din Capitală la volanul unu Mercedes S AMG în valoare de 150.000 de euro. Aceasta s-a oprit să ia prânzul la un restaurant libanez, după care a decis să meargă la cumpărături într-un magazin celebru din zona Băneasa. După aproximativ o oră de admirat raioanele și produsele de design interior, Ana a revenit în parcare și a plecat spre casă.

Locul unde se duce iubita lui Codin Maticiuc cu mașina de 150.000 de euro a acestuia
Codin Maticiuc și iubita lui, Ana, la botezul fiicei lor, Smaranda

Viața lui Codin Maticiuc, cunoscutul „crai de București”, s-a schimbat complet după ce a devenit tată

Celebrul Codin Maticiuc era până mai ieri unul dintre băieții cunoscuți drept „crai de București”, învârtind pe degete tinerele dornice de senzații tari. Venirea pe lume a fiicei sale, Smaranda, și relația stabilă pe care o are cu Ana, mama primului său copil, au făcut însă ca lucrurile să se schimbe complet în viața afaceristului. Acesta a devenit un bărbat mult mai responsabil, care își dedică timpul proiectelor artistice și acțiunilor caritabile. După ce în urmă cu aproape patru ani lansa prima sa carte, „Consumul de suflete”, Maticiuc își făcea debutul și în cinematografie, comedia Miami Bici strângând o mulțime de fani chiar înainte de declanșarea pandemiei.

Unul dintre proiectele cele mai importante care au semnătura lui Codin Maticiuc este renovarea etajului 7 a Spitalului Fundeni, pentru care afaceristul investește timp și o bună parte din banii săi, în încercarea de a crea condiții normale în spitalul românesc, pentru copiii care se luptă cu o boală teribilă, cancerul. Șantierul este încă în lucru, însă inițiativa lui Maticiuc a reușit să îl ducă aproape de linia de final, proiectul fiind aproape gata. Planurile sale însă nu se opresc aici, Codin dezvăluind deja ce urmează să pună în practică începând cu 2021.

Oameni buni, săptămâna trecută m-am întâlnit cu doamnele din conducerea spitalului Fundeni.  Sunt fericit să vă anunț că vara asta demarăm renovarea etajului 7 despre care vă tot spun. Am prezentat un proiect care 80% va fi cel final și va include construcția efectivă a unei băi în fiecare salon. Astfel încât copiii să nu mai folosească baile de pe hol și ele să rămână.

Revin cât pot de repede cu un cost final. Până acum am strâns 100k euro din donații și din tricourile și măștile vândute pe Tshirt Factory.ro. Mai am o promisiune de 20-30k de la Patru Mâini.  Au mai donat și oricum îmi sunt mereu aproape în asta. Promisiunea mea este: duc proiectul până la capăt, strâng mai puțini bani decât necesar atunci pun eu restul. Dacă, Doamne ajută, strâng mai mulți îi voi cheltui tot la Fundeni, tot la copii bolnavi de cancer. Sunt nevoi, tot la etajul 7 la secția de nefrologie, la 6, șamd, a explicat acesta pe pagina lui personală, în luna iunie a anului trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...