Codin Maticiuc continuă să uimească. Și-a dezvăluit planurile pentru 2021

Andreea Bisinicu 06.01.2021, 08:53
Codin Maticiuc continuă să uimească. Și-a dezvăluit planurile pentru 2021

Codin Maticiuc continuă să uimească. Și-a dezvăluit planurile pentru 2021. Adio, cluburi fițoase, aventuri cu femei frumoase și pierdut nopțile prin te miri ce locații. De când a devenit părinte, fostul crai de Dorobanți s-a maturizat și acum Codin Maticiuc este pus pe fapte mari și este implicat în foarte multe acțiuni umanitare. Cum s-a implicat în renovarea spitalului Fundeni din Capitală.

Ce planuri are Codin Maticiuc pentru anul 2021

Codin Maticiuc este un exemplu pentru noi toți. Ajuns la frumoasa vârstă de 40 de ani, fostul crai de Dorobanți care acum este tăticul unei fetițe superbe de numai doi anișori, se implică în foarte multe campanii umanitare și, momentan, se ocupă de renovarea spitalului Fundeni din București. După succesul pe care l-a avut cu filmul „Miami Bici” lansat la sfârșitul anului 2020, Codin nu se oprește aici, anunțându-și fanii că are multe alte proiecte cinematografice în plan pentru anul 2021.

Deși, pentru majoritatea, anul ce tocmai s-a sfârșit a fost cel mai greu din ultima decadă, Codin Maticiuc a primit, în pragul sărbătorilor de iarnă, cea mai frumoasă surpriză din partea prietenului său bun Mihai Bendeac. Actorul a donat 100.000 de euro pentru proiectele medicale ale afaceristului, din profitul obținut în urma vânzării cărții sale „Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”.

„Cred că aceşti bani se vor dubla, dacă nu chiar tripla, în lunile care vor veni, deoarece cartea lui Mihai Bendeac e una specială. Ca să nu mai vorbesc despre autor, Mihai fiind genul de persoană căreia nu-i place să iasă în faţă”, a mărturisit Codin Maticiuc pentru impact.ro.

Codin Maticiuc este topit dupa fetita sa, micuta Smaranda, care are doi anisori
Codin Maticiuc este topit dupa fetita sa, micuta Smaranda, care are doi anisori

Ce implică renovarea spitalului Fundeni din Capitală

Ce planuri are Codin Maticiuc pentru 2021. Fostul crai de Dorobanți a mărturisit, într-un interviu acordat redacției playtech-impact, că suma costurilor renovării instituției clinice este una uriașă. Mai exact, Codin Maticiuc va scoate din buzunar încă 700.000 de euro pentru a renova complet spitalul Fundeni din București. Omul de afaceri estimează că în două luni de zile lucrarea va fi gata. Copiii au reprezentat, întotdeauna, un subiect sensibil pentru Maticiuc, acum cu atât mai mult, de când a devenit tatăl micuței Smărăndița. Deși nu a primit, niciodată, vreun telefon de mulţumire din partea reprezentanților din cadrul Ministerului Sănătăţii pentru gestul nobil pe care îl face, Codin Maticiuc a subliniat faptul că el nu-și dorește niciun merit.

„În prezent, am terminat de reamenajat jumătate din secţia Hematologie pediatrică de la Fundeni. Aşteptăm acum mutarea pacienţilor în jumătatea renovată ca să terminăm treaba. Cred că ne va mai lua vreo două luni să terminăm, fiindcă acum ştim cam cu ce ne confruntăm. Apoi ne vom îndrepta atenţia spre secţia de Nefrologie, de la etajul al VII-lea, tot de la Fundeni. Şi, în plus, vrem să ridicăm o secţie de Hematologie pentru adulţi, construită în curtea spitalului, din containere speciale. Per total, după calculele mele voi avea nevoie de circa 700.000 de euro pentru toate acestea. Nici nu ştiu dacă nu cumva e mai bine că nu mă sună nimeni să-mi spună ceva de bine. Dacă mă trezesc că, dimpotrivă, îmi vor spune că ceea ce fac nu e în regulă, că nu respect nu ştiu ce regulă, una care de obicei apare cam peste noapte. Mai bine aşa, să nu mă sune nimeni din partea autorităţilor, care să-mi spună că nu le place ce fac!”, a declarat Codin Maticiuc pentru impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI