Unde a fost găsit bărbatul din Dolj, urmărit pentru că și-a ucis prietenul de Crăciun. Polițiștii l-au preluat pentru cercetări

Unde a fost găsit bărbatul din Dolj, urmărit pentru că și-a ucis prietenul de Crăciun. Polițiștii l-au preluat pentru cercetări

Poliţiştii şi jandarmii doljeni, l-au prins luni seară, pe tânărul de 26 de ani, suspectat de uciderea unui consătean în vârstă de 57 de ani, pe un câmp din extravilanul comunei doljene Călărași.

O femeie a fost cea care a anunțat omuciderea

“În continuarea activitătilor privind căutarea tânarului de 25 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de omor calificat, în urmă cu câteva minute, acesta a fost găsit de echipele de căutare formate din poliţiştii doljeni şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj, pe un câmp din extravilanul comunei Călăraşi. Acesta va fi condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, a transmis IPJ Dolj, potrivit news.ro.

Poliţiştii din Dăbuleni au fost sesizaţi, în prima zi de Crăciun, prin apel de urgenţă 112, de o femeie, de 50 de ani, din comuna Călăraşi, cu privire la faptul că vecinul său de 57 de ani este decedat în locuinţă.
 “Întrucât au rezultat indicii privind săvârşirea infracţiunii de omor, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Dolj. În fapt, în cursul nopţii de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuinţa victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure şi cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul”, a transmis IPJ Dolj.

Încep demisiile din Poliție din cauza vârstei de pensionare?

Fugarul a fost prins de polițiști

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.
“După comiterea faptei, tânărul de 25 de ani a fugit într-o direcţie necunoscută, fiind efectuate activităţi specifice în vederea prinderii acestuia”, se mai precizează în comunicatul Poliției.
Ulterior, acesta a fost prins de forțele de ordine în extravilanul comunei în care acesta domicilia.
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...