Unde a ajuns să locuiască Ștefan Hrușcă în Canada. Trăiește în casă cu două persoane

Stan Filon 13.11.2021, 14:33
Unde a ajuns să locuiască Ștefan Hrușcă în Canada. Trăiește în casă cu două persoane

Mulți români se întreabă unde locuiește Ștefan Hrușcă. Cu toții ne-am obișnuit ca celebrul cântăreț să fie alături de noi de Sărbătorile de iarnă, dar ce face el în timpul anului? Cântărețul este foarte discret cu viața sa personală, dar s-a aflat acum unde locuiește în Canada și cu cine își face viața mai frumoasă.

Unde locuiește Ștefan Hrușcă în Canada

Crăciunul nu este Crăciun fără Ștefan Hrușcă și colindele sale minunate. Când celebrul cântăreț începe să se audă la radio sau când îl vedem în concerte, atunci știm că mai este puțin până la Crăciun. Din cauza pandemiei de coronavirus, celebrul artist nu a mai venit în România, deorece toate concertele au fost anulate în ultimii doi ani și nici anul acesta situația nu este mai roz.

Așadar, este posibil ca Ștefan Hrușcă să rămân acasă și anul acesta, în Canada. Locuiește în Whitby, lângă Toronto, la mai bine de 7.700 de kilometri distanță de locurile unde s-a născut, respectiv localitatea Ieud, Maramureș. Acolo și-a construit românul nostru o vilă impunătoare, într-un cartier select.

Unde locuieste Stefan Hrusca in Canada
Unde locuieste Stefan Hrusca in Canada

Hrușcă are o vilă impunătoare

În acea zonă, o casă ca a lui Ștefan Hrușcă se vinde cu cel puțin 500 de mii de dolari canadieni. Hrușcă a vorbit despre casa pe care a construit-o peste ocean. A povestit la TVR că locuiește într-o casă din cărămidă, lângă pădure, pe care a renovat-o singur, cu o gradină mare.

Ștefan Hrușcă este căsătorit cu ieșeanca Gianina, fost fotomodel, angajată la primăria locală în prezent. Cei doi au doi copii împreună. Pe Ștefan Jr., în vârstă de 27 de ani, și pe Andra, în vârstă de 17 ani. Primul său născut a împrumutat din talentele părinților săi. Și-a făcut o trupă rock, cu care cântă în diferite baruri și concete mai mici. În plus, tânărul seamănă și cu mama sa, fiind programator IT.

Ștefan Jr. nu mai locuiește cu părinții, în prezent aceștia având grijă de mezina Andra, care în scurt timp va pleca și ea la facultate. Încă nu se știe ce meserie și-a ales în viață, dar cu siguranță a moștenit și ea talentele părinților săi, care o vor îndruma așa cum este mai bine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...