Un român susţine că este fiul secret al Prinţului Charles. Gestul uluitor făcut de bărbat: „Tată, ajută-mă”

Iancu Andreea, Alexandra Chiric 29.06.2021, 17:05
Un român susţine că este fiul secret al Prinţului Charles. Gestul uluitor făcut de bărbat: „Tată, ajută-mă”

Povestea unui bărbat a devenit virală pe platforma TikTok după ce acesta s-a filmat în fața Palatului Buckingham în timp ce ținea un discurs neașteptat. Un român susține că este fiul secret al Prințului Charles și își dorește ca presupusul său tată să îl recunoască. Totul ar fi pornit de la o întâlnire dintre mama bărbatului și prințul Charles, în urmă cu 49 de ani, la Sighișoara. Gestul românului a stârnit reacții în mediul online, acolo unde se bucură de un succes răsunător.

Un român susține că este fiul secret al Prințului Charles

Îi curge sânge regal britanic prin vene. Asta susține un român care afirmă fără echivoc că este fiul secret al Prințului Charles. Iar bărbatul pare să fie foarte sigur pe spusele sale, de vreme ce un test ADN i-ar fi atestat calitatea de fiu nelegitim al moștenitorului Coroanei britanice. Românul s-a filmat în timp ce își spune povestea și a urcat clipul pe rețelele de socializare, susținând că, în urmă cu 49 de ani, Charles de Wales și mama sa au trăit o idilă în Sighișoara. Din păcate, presupusul său tată nu a dorit să îl recunoască niciodată.

Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aş fi fiul prinţului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighişoara, prinţul Charles a avut o relaţie amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată şi nu a vrut să mă recunoască niciodată. Şi acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!, a strigat românul în fața Palatului Buckingham.

Un român susține că este fiul secret al Prințului Charles
Românul care susține că este fiul nelegitim al prințului Charles

Clipul postat pe internet a făcut furori pe internet

Postarea românului a devenit virală pe TikTok, acolo unde a strâns peste 280.000 de vizualizări în doar 14 ore de la publicare. Totodată, reacțiile internauților nu au lipsit, acestea însumând aproximativ 3.000, în timp ce clipul a stârnit și peste 800 de comentarii, cele mai multe dintre ele ironice. În plus, în urma nebuniei pe care a generat-o în online, bărbatul a postat un clip prin care le mulțumește urmăritorilor și se mândrește cu cifrele de peste un milion de vizualizări pe care a reușit să le atingă cu acest video viral.

Din cauza ăstuia acum o să ne ceară când mergem în Anglia nu doar teste de COVID, ci şi teste de IQ!, susține unul dintre internauți.

Să ne ajute Domnul! Ăsta e fiul lui C cum sunt eu sora Juliei Roberts! Fader help!. a reacționat o tânără.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...