Preşedintele Franţei, pălmuit în public. Imaginile cu Emmanuel Macron plesnit peste faţă au devenit virale. Cine l-a bătut

Nicu Stan 08.06.2021, 18:07
Preşedintele Franţei, pălmuit în public. Imaginile cu Emmanuel Macron plesnit peste faţă au devenit virale. Cine l-a bătut

Peşedintele Franţei, pălmuit în public. Imaginile cu Emmanuel Macron plesnit peste faţă au devenit virale. Cine l-a bătut, vedeți în rândurile de mai jos.

Emmanuel Macron, pălmuit de un ”anarhist” în timpul campaniei electorale

Preşedintele Franţei a fost pălmuit în public. Imaginile cu Emmanuel Macron plesnit peste faţă au devenit virale.

Emmanuel Macron a început săptămâna trecută un turneu maraton în Franța, în perspectiva alegerilor regionale și a celor prezidențiale care vor avea loc anul viitor. Astfel, în departamentul Drome a avut parte de o surpriză neplăcută care i-a şocat până pe opozanţii săi.

Două persoane au fost reținute

În imaginile video se poate vedea clar cum preşedintele Franței este pălmuit de un bărbat din public. Agresorul a spus pe rețelele de socializare că este  ”anarhist”. Două persoane au fost arestate în acest caz.

Presa din Franța relatează că individul care l-a atacat pe Emmanuel Macron a strigat un slogan ”al extremei drepte regaliste” înainte de a-l pălmui.

Cum s-a întâmplat totul

De asemenea, Le Figaro scrie că Emmanuel Macron se afla la un restaurant din centrul oraşului Valence pentru a lua masa, însă a luat o pauză pentru a saluta un grup de simpatizanţi ajunși acolo să-l salute. Acolo, unul dintre oamenii prezenţi, care se definise mai devreme ca fiind ”anarhist” l-a lovit peste faţa pe preşedintele Franței.

Autenticitatea videoclipului, în care se aude ”Jos cu Macronie”, publicat pe reţelele de socializare, este confirmat de anturajul președintelui Emmanuel Macron. Este pentru prima oară când președintele Franței, Emmanuel Macron, este victima unei agresiuni fizice de la instalarea sa în funcţie, pe 17 mai 2017.

Emil Constantinescu, stropit cu cerneală

Pe de altă parte, președintele României, Emil Constantinescu, a fost și el agresat în timpul mandatului său. Emil Constantinescu nu a fost lovit ca Emmanuel Macron, ci a fost stropit cu cerneală pe față.

Totul s-a întâmplat în anul 2000, când Faur Isaia, aflat în mulțimea pe care Emil Cosntantinescu o saluta, l-a stropit pe acesta cu cerneală chiar pe față. Garda președintelui l-a imobilizat pe agresor.

Faur Isaia l-a abordat și pe Klaus Iohannis, dar mai pașnic

Faur Isaia s-a făcut remarcat și în anul 2016, în momentul unei vizite a președintelui Klaus Iohannis la Sibiu. Agresorul a ieșit din mulțime și i-a înmânat președintelui Klaus Iohannis un plic.

”V-am mai dat un memoriu în urmă cu un un și nu s-a întâmplat nimic”, i-a spus Faur Isaia lui Klasu Iohannis atunci cân i-a dat plicul.

Președintele României s-a îndreptat spre Faur Isaia, a luat plicul și i-a dat asigurări că o să vadă despre ce este vorba.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe