Un PSD-ist cunoscut vinde burger de 6200 de dolari la UNTOLD. Ce ingrediente conține

Raluca Alexe 01.07.2023, 13:37
Un PSD-ist cunoscut vinde burger de 6200 de dolari la UNTOLD. Ce ingrediente conține

Un patron de restaurant din Cluj-Napoca vinde burgeri la 6.200 de dolari bucata la cel mai mare festival de muzică din țară, UNTOLD. Bărbatul, care este și lider PSD, s-a lăudat recent și cu burgerii și micii în foiță de aur pe care îi vinde în restaurantul său.

Patronul politician care își vinde burgerii cu mii de dolari

Avram Gal, patronul restaurantului Transylvania Steak House din Cluj-Napoca și liderul PSD Câmpia Turzii, le-a transmis clienților săi că pot găsi la UNTOLD burgeri de 6.200 de dolari, făcuți cu ingredinte dintre cele mai scumpe. Desigur, oferta este doar pentru cei care își permit să cheltuiască atâția bani pentru un burger.

„Am un anunț pentru UNTOLD. Dacă mergeți la UNTOLD, o să avem un burger de 6.200 de dolari, pentru că noi am găsit în America cu 6.000 și vrem să îl facem un pic mai scump.Cu icre de Beluga, cu Wagyu, (carne de vită – n.a.) din Japonia, și vreau să ne spuneți ce să mai punem în burger, să putem depăși ăia 6.000 de dolari. Până la 6.200 vă las pe dumneavoastră să ne spuneți ce să introducem”, a spus Gal într-un mesaj pentru clienți.

Acum trei luni, Avram Gal și-a făcut reclamă pe rețelele sociale cu preparatele sale speciale. La restaurantul său, doritorii pot consuma burgeri sau mici poleiți cu aur, însă contra unei sume pe măsură.

„La doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur. Așa arată cel mai bun burger din România”, spune el într-un video pe TikTok.

Cei care vor să deguste burgerul lui Avram Gal, în valoare de 6.200 de dolari, o pot face între 3 și 6 august, la UNTOLD, oranizat în Cluj-Napoca.

@transylvaniasteakhouse

♬ sunet original – Transylvania Steak House

Urmăriți Impact.ro și pe