Un primar din România a jucat rolul vieții lui alături de Smiley. Filmul rulează și acum pe Netflix

Stan Filon 09.08.2022, 13:45
Un primar din România a jucat rolul vieții lui alături de Smiley. Filmul rulează și acum pe Netflix

Un primar din România și-a făcut debutul pe micile ecrane! Acesta joacă alături de celebrul Smiley într-un film pe care îl puteți vedea pe Netflix. Vorbim despre celebrul primar al orașului Timișoara, Nicolae Robu. Între timp și-a pierdut mandatul de prim gospodar al urbei, însă este aproape la fel de popular și în prezent. Vedeți mai jos ce rol joacă și cum se numește filmul.

Un primar din România a jucat rolul vieții lui alături de Smiley

Așadar, pe celebra platformă Netflix puteți vedea filmul „Odată pentru totdeauna”, regizat de Iura Luncașu, în care celebrul cântăreț Smiley are rolul principal. Acesta joacă rolul unui regizor foarte cunoscut care însă celebritatea l-a aruncat într-o depresie cruntă. Este boala secolului, așa că mesajul filmului este unul foarte puternic.

Ei bine, regizorul nostru jucat de Smiley se întoarce în orașul Timișoara, alături de familia sa, pentru a se pune pe picioare. Printre personajele care îi ies în cale lui Smiley se numără și primarul orașului Timișoara, jucat foarte bine de nimeni altul decât de edilul de-atunci al Timișoarei, Nicolae Robu. Propunerea de a apărea în film nu prea l-a încântat pe Robu, care a declinat-o inițial, însă s-a răzgândit și a acceptat provocarea, fiind cunoscut ca un fiind un primar-jucător, cu un suflet de artist.

Un primar din Romania a jucat rolul vietii lui alături de Smiley
Un primar din Romania a jucat rolul vietii lui alături de Smiley

„Nu am spus nimic despre asta până acum”

„Pur și simplu m-a invitat regizorul. Acesta mi-a spus că are idee cu premierea și că își dorește ca eu să fac acest lucru. Eram primar încă în momentul filmării. A zis că vrea să fie primarul. Prima dată nu am vrut, dar am acceptat. Nu am spus nimic despre asta până acum”, a declarat Robu pentru pressalert.ro.

Nicolae Robu apare în două secvențe – una în care se întâlnește cu personajul interpretat de Smiley în Piața Unirii din Timișoara și insistă ca să fie cel care decernează un premiu, și momentul acordării, filmat în Piața Sfântul Gheorghe.

Rolul i-a venit ca o mănușă lui Nicolae Robu, care a fost foarte natural. „A fost o nimica toată pentru mine. E un rol mic. Am avut de spus câteva replici. Atât. Eram la terasă în Piața Unirii, am înregistrat de câteva ori, cred că de vreo trei ori, dialogul și asta a fost. M-am dus mai departe la terasă”, a povestit primarul.

Pentru fanii lui Nicolae Robu, care se întreabă deja în ce rol îl vor vedea în viitor, avem o veste proastă. Fostul edil nu are de gând să facă o carieră în cinematografie. „N-a fost în proiectele mele, a fost o întâmplare. Am altele pe agendă”, a mai precizat Robu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...