Secretul pe care Gina Pistol l-a dezvăluit pe rețelele sociale. Așa întreține flacăra iubirii în relația cu Smiley

Ana Anitoiu 09.08.2022, 12:45

Gina Pistol a dezvăluit un secret pe rețelele sociale. Prezentatoarea de televiziune a divulgat una dintre modalitățile prin care întreține flacăra iubirii cu partenerul ei de viață, cântărețul Smiley, împreună cu care are o fiică în vârstă de un an și cinci luni.

Ce secret a dezvăluit Gina Pistol

Gina Pistol dezvăluia în urmă cu ceva timp că a scăpat repede de 15 kilograme după ce a născut-o pe fiica ei și a lui Smiley, Josephine, pe 9 martie 2021. Prezentatoarea de televiziune ajunsese să cântărească aproximativ 80 de kilograme, așa că a avut grijă la dietă. În regimul ei alimentar se găseau alimente precum: budincă din semințe de chia cu mango, file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre, chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.

Însă, Gina Pistol nu s-a oprit aici, arătând că este atentă la aspectul ei fizic, chiar dacă are o relație stabilă și frumoasă cu partenerul ei de viață. Recent, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că a apelat și la tratamente non-invazive ca să scape de kilogramele nedorite și ca să capete o piele mai fermă și mai elastică.

„Ajută la reducerea grăsimii și ameliorarea celulitei, slăbește localizat, crește concentrația de colagen în derm… Creșterea elasticității și fermității pielii, asigură distrugerea rapidă a țesutului adipos și este o procedură nedureroasă și non-invaziză, fără reacții adverse.”, a scris Gina Pistol pe rețelele sociale despre un astfel de tratament.

Secretul pe care Gina Pistol l-a dezvaluit pe retelele sociale
Gina Pistol si fiica ei. Foto: Facebook/ Gina Pistol

Motivul pentru care Gina Pistol și Smiley nu sunt căsătoriți

Fanii celor două vedete s-au tot întrebat care este motivul pentru care nu se căsătoresc, în ciuda faptului că sunt îndrăgostiți și au un copil împreună. Cântărețul a explicat la emisiunea „Xtra Night Show” că el și prezentatoarea TV se văd ca o familie, iar căsătoria reprezintă doar o formalitate pentru ei în acest moment.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte”, a spus, la rândul ei, Gina Pistol.

Anterior, Smiley a spus, în podcast-ul lui Damian Drăghici, că s-a îndrăgostit de Gina Pistol treptat. Se simpatizau de la distanță, dar cântărețul nu s-a gândit la posibilitatea ca ea să-i devină iubită, pentru că ori unul ori altul, ori chiar amândoi aveau o câte o relație.

Smiley a descris-o pe Gina Pistol drept „o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă”. Cântărețul a adăugat că partenera lui de viață îl echilibrează foarte mult, în contextul în care nu pune niciun fel de presiune pe el, nu îi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio, ci îi oferă sprijin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...