Un oficial PSD s-a luat de Klaus Iohannis și a trebuit să-și dea demisia. Momente fără precedent în România

Mihai Roșoiu 24.11.2020, 08:46
Un oficial PSD s-a luat de Klaus Iohannis și a trebuit să-și dea demisia. Momente fără precedent în România

Impulsivitatea se plătește. A aflat-o pe pielea sa un oficial PSD, care s-a luat de Klaus Iohannis și a trebuit să îți dea demisia. Numele său este Aurelian Bădulescu și este cunoscut pentru faptul că la ultimele alegeri locale a candidat pentru funcția de primar al Sectorului 3. Aflat până deunăzi în fruntea Organizației PSD a sectorului în care a candidat, Bădulescu și-a prezentat demisia după o gafă uluitoare.

Un oficial PSD s-a luat de Klaus Iohannis și a trebuit să-și dea demisia. Momente fără precedent

Totul a plecat de la o postare neobișnuită a fostului viceprimar pe rețelele de socializare. Acesta a postat un trucaj foto, care-l avea în prim plan pe Klaus Iohannis. Președintele României purta o mustață asemănătoare celei a lui Adolf Hitler. De asemenea, pe brațul mâinii lui Iohannis se afla o banderolă roșie specifică celor afișate în trecut de ofițerii Germaniei naziste.

Un oficial PSD s-a luat de Klaus Iohannis si a trebuit sa-si dea demisia. Acesta este motivul
Un oficial PSD s-a luat de Klaus Iohannis si a trebuit sa-si dea demisia. Acesta este motivul

În acest context, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat după publicarea imaginii în mediul online. La câteva zile după ce CNCD a luat act de postarea lui Bădulescu, politicianul a demisionat din funcția pe care o deține. Informația a fost oferită chiar de Aurelian Bădulescu:

„Îmi asum greșeala și demisionez din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3. A fost o postare impulsivă”, a precizat membrul PSD.

Aurelian Bădulescu i-a atacat dur pe Iohannis și Orban

După postarea în care liderul PSD îl asemuiește pe Klaus Iohannis cu Hitler apare un text critic la adresa actualei guvernări a României. Aurelian Bădulescu i-a criticat în termeni duri pe președintele și pe primul ministru al țării, dar a recunoscut că a greșit:

„În mai puțin de un an de zile, Iohannis și Orban au distrus România. Au eșuat complet atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Nu au testat populația, nu au avut o comunicare onestă cu cetățenii, au sacrificat viitorul a milioane de copii prin închiderea școlilor, și-au bătut joc de producătorii români prin închiderea piețelor, au distrus firmele românești și au tratat cu indiferență atât populația activă, cât și pensionarii.

Au dus România în afara Europei prin haosul total provocat de măsurile ilogice și lipsite de orice fundamentare științifică. Indiferent că le place sau nu, acesta este adevărul. Cum la fel de adevărat este faptul că și eu am greșit. Am acționat impulsiv și mânat de furia pentru modul în care acești oameni au înțeles să conducă această țară.”, a scris Bădulescu pe Facebook.

Un oficial PSD s-a luat de Klaus Iohannis și a trebuit să-și dea demisia după ce Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma unei postări. Aceasta este o nouă lovitură pentru Aurelian Bădulescu după eșuarea în alegerile locale din această toamnă.

Urmăriți Impact.ro și pe