Klaus Iohannis îi pregătește demiterea lui Ludovic Orban? Dezvăluirea făcută chiar azi: prim-ministru surpriză

Stan Filon 13.11.2020, 12:18
Klaus Iohannis îi pregătește demiterea lui Ludovic Orban? Dezvăluirea făcută chiar azi: prim-ministru surpriză

Președintele Klaus Iohannis îi pregătește demiterea premierului Ludovic Orban? Această întrebare a fost ridicată cumva de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care a constatat că șeful statului are din ce în ce mai multe întâlniri cu un alt personaj din PNL.

Călin Popescu Tăriceanu se întreabă dacă nu cumva Klaus Iohannis se pregătește să-l demită pe Ludovic Orban

Călin Popescu Tăriceanu a observat că președintele Klaus Iohannis a avut multe întrevederi cu ministrul Apărării, Nicolae-Ionel Ciucă, așa că a început să se întrebe dacă nu cumva șeful statului vrea să-l înlocuiască în fruntea Guvernului pe Ludovic Orban chiar cu Nicolae-Ionel Ciucă.

O altă variantă de lucru a lui Călin Popescu Tăriceanu ar fi implicarea Armatei în gestionarea pandemiei de coronavirus. ”Observ că din ce în ce mai des dl Iohannis are întâlniri cu Ministrul Apărării! Poate fi un semn că Ludovic este pe tobogan sau poate fi un semn că dl.Iohannis dorește implicarea armatei în gestionarea crizei de sănătate”.

Calin Popescu Tariceanu vorbeste despre demiterea premierului Ludovic Orban
Calin Popescu Tariceanu vorbeste despre demiterea premierului Ludovic Orban

Tăriceanu mai crede că Iohannis ar vrea să implice armata în vaccinarea populației

Ulterior, fostul premier a subliniat că indiferent care ar fi motivul întrevederilor celor doi, Guvernul trebuie să înceteze ”să mai vândă pielea ursului din pădure”, oferind apoi și o explicație pentru ”implicarea armatei în criza sanitară”. Tăriceanu suspectează că Armata ar fi implicată de președintele statului în vaccinarea populației împotriva noului virus, deși încă nu a apărut un vaccin.

”De-o fi una, de-o fi alta, eu îi sugerez următorul lucru: încetați să mai vindeți pielea ursului din pădure! Nu mai pregătiți armata pentru o campanie de vaccinare cu un vaccin care încă nu există!”, continuă Tăriceanu.

În finalul mesajului, Călin Popescu Tăriceanu a subliniat că cel mai bine ar fi ca armata să fie implicată într-o campanie națională de testare gratuită a tuturor românilor.

”Mai bine haideți să implicăm armata într-o campanie națională de testare gratuită a tuturor românilor! Ca să știm unde suntem! Ca să știm ce avem de făcut! Ca să nu mai izolăm după ureche! Și, până atunci, poate se coace și Ludovicul și cade singur!”, a fost mesajul fostului premier.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...