Aurelian Bădulescu l-a ironizat pe Klaus Iohannis. A postat o poză în care îl asemăna cu Hitler. Reacția fanilor nu s-a lăsat așteptată

Stan Filon / 20.11.2020, 18:11
Aurelian Bădulescu l-a ironizat pe Klaus Iohannis. A postat o poză în care îl asemăna cu Hitler. Reacția fanilor nu s-a lăsat așteptată

Atac devastator la Klaus Iohannis, care ar putea ajunge pe masa celor de la Consiliul Naționale pentru Combaterea Discriminării. Aurelian Bădulescu, fost viceprimar PSD al Capitalei și mâna dreaptă a Gabrielei Firea, a postat o fotografie în care președintele României este asemănat cu Hitler.

Klaus Iohannis, asemănat de Aurelian Bădulescu cu Hitler

Fotografia în care Klaus Iohannis apare purtând o mustață ca a lideruui nazist este însoțită de un atac e măsură!  ”Iohannissimul e acea doctrină de distrugere a identității naționale și de renaștere a internaționalismului marxist. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României”, a scris Aurelian Bădulescu.

Bădulescu este consilier general la Primăria București, deși a candidat fărră succes la Primria Sectorului 3. PNL a reacționat imediat și a ”somat” PSD să îl excludă din partid de urgență pe Aurelian Bădulescu și să se delimiteze de atacurile acestuia la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a fost asemanat de Aurelian Badulescu cu Hitler
Klaus Iohannis a fost asemanat de Aurelian Badulescu cu Hitler

PNL ”somează” PSD să-l dea afară pe Aurelian Bădulescu din partid

”Atacurile suburbane ale unor reprezentanți ai PSD la adresa președintelui Klaus Iohannis sunt revoltătoare și depășesc orice limită a polemicii politice, aducând atingere demnității umane prin retorica degradantă promovată. Astăzi a fost rândul fostului viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, să lanseze pe o rețea de socializare o imagine abjectă, în care sunt folosite simboluri care aparțin unui regim dictatorial și criminal din istoria Europei. Somăm conducerea PSD să ia de urgență decizia de excludere din partid a lui Aurelian Bădulescu și să se delimiteze explicit și fără echivoc de mesajele promovate de acesta”, se arată în comunicatul PSD.

De asemenea, PNL cere ”organelor abilitate să se sesizeze cu privire eventualele fapte penale săvârșite de Aurelian Bădulescu, precum și de alți reprezentanți ai PSD care au distribuit mesajele acestuia de pe o pagină de socializare, în raport cu prevederile Legii 217/2015 și a OUG 31/2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI