Un nou scandal uriaş în familia Clejanilor. Fulgy a fost internat de urgenţă la psihiatrie. Chiar tatăl său l-a reclamat la poliţie

Iancu Andreea 07.06.2021, 14:22
Un nou scandal uriaş în familia Clejanilor. Fulgy a fost internat de urgenţă la psihiatrie. Chiar tatăl său l-a reclamat la poliţie

Fulgy, fiul Clejanilor, a stârni un nou scandal în familia sa, după ce tânărul de 23 de ani a început să se filmeze în timp ce amenința mai multe persoane, printre care și pe Ioniță, tatăl său. Mezinul familiei de la Clejani chiar a afirmat că își va face rău, moment în care tatăl său a decis să ia atitudine. Pentru a pune punct derapajelor fiului, Ioniță a mers la poliție unde l-a reclamat pe Fulgy, care a și fost internat de urgență într-o secție a unui spital de psihiatrie din București.

Fulgy, internat la psihiatrie după un nou scandal. Cum a ajuns tânărul să fie reclamat la poliție de propriul tată

Familia Clejanilor este greu încercată în ultima vreme după ce mezinul, Fulgy, a început să facă tot felul de declarații deplasate, luând parcă exemplul surorii sale, Margherita, și ea implicată în trecut în numeroase scandaluri legate de consumul de substanțe interzise. Prins, în urmă cu mai multe săptămâni de către polițiștii rutieri, drogat la volan, tânărul în vârstă de 23 de ani a fost nevoit să meargă la secție și la INML pentru a i se recolta probe biologice. Ulterior, după aflarea rezultatului, pozitiv la cannabis, și un dosar penal, Fulgy a stârnit controverse cu declarațiile sale. Fiul lăutarilor de la Clejani a susținut că nu ar fi consumat substanța interzisă, ci ar fi petrecut timpul în preajma altor persoane care au consumat. Astfel, tânărul a reușit să îl incrimineze pe Alex Velea.

Ieri, m-am trezit, am fost am mâncat, iar seara pe la șapte opt am fost pe la Alex Velea, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. De obicei în studiouri, nu la Alex Velea se fumează iarbă. După petrecerea asta frumoasă pe care am dat-o la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de-ai lui care nu aveau niciun drog asupra lor. Atât ei, cât și eu am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă pentru că, v-am spus, eu, personal, sunt plictisit de ele, a declarat Fulgy.

Fulgy, internat la psihiatrie, după ce tatăl său l-a reclamat la poliție
Amenințările lui Fulgy au stârnit un scandal monstru

Fiul Clejanilor a fost dat afară din cazino

Scandalurile nu s-au oprit aici. Duminică, pe data de 6 mai, Fulgy reușea o nouă „performanță”, după ce a decis să intre într-un mall din Capitală fără mască, filmând un live pe canalul său de YouTube. Bodyguarzii l-au atenționat imediat în privința obligației de a purta mască de protecție. Ulterior, el a intrat într-un cazino, continuând să filmeze, în ciuda regulilor care interzic acest lucru. Astfel, Fulgy a ajuns să fie dat afară din local.

M-a bruscat, deci m-a bruscat băiatul ăsta. Te-a văzut toată ţara, a remarcat Fulgy în timpul filmării.

Tensiunea a urcat apoi, după ce între agentul de pază și tânăr au intervenit vorbe dure. Fiul Clejanilor l-a amenințat pe bărbat că va rămâne fără loc de muncă, trecând apoi la vorbe violente.

Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum mă duc la secția 10 de Poliție. Îl bat pe ăla, dar am probleme la televizor. Nu e înjoseală asta. Oricum, am pierdut vreo 300.000 de euro și pe aici, a mai spus Fulgy.

Fulgy, internat la psihiatrie, după ce tatăl său l-a reclamat la poliție
Fulgy și tatăl său, Ioniță de la Clejani

Ioniță de la Clejani și-a reclamat fiul la poliție

După mai bine de două săptămâni tensionate, în care Fulgy a intrat numai în belele din cauza declarațiilor și atitudinii sale, Ioniță de la Clejani nu a mai rezistat și a decis să ia atitudine. Artistul și-a reclamat fiul la poliție după ce Fulgy a amenințat că își face rău, dar și tatălui său și altor persoane. Ioniță de la Clejani a reacționat imediat, după amenințările fiului său și a mers la secția 11 de Poliție.

În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Pentru că nu face niciun pas fără a se filma pe internet, Fulgy a anunțat că a fost luat de acasă de către oamenii legii pentru a merge să dea declarații la secția de poliție, în urmă cu o seară. Deși planurile sale pentru ziua de astăzi erau unele creative, Fulgy s-a trezit de fapt internat la psihiatrie. Tânărul a ajuns la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Capitală după audierile polițiștilor.

Acum am fost luat de acasă de domnii polițiști, merg la secția 11, la Negoiță. După filmez cu De Santo cea mai tare piesă, Mr. Moft, mâine la 12 ziua, a spus Fulgy, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...