Și Fulgy, fiul Vioricăi din Clejani, a fost prins drogat la volan. ”Eu sunt pui de șmecher”

Ana Anitoiu 30.05.2021, 15:03

Fulgy, fiul Vioricăi din Clejani, a fost prins drogat la volan, sâmbătă seara, după ce polițiștii din Capitală au tras pe dreapta mai mulți șoferi. A fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi recoltate probe biologice, iar părinții lui s-au prezentat de urgență acolo. Ce a spus tânărul după toată isprava a fost de necrezut.

Fulgy, fiul Vioricăi din Clejani, prins drogat la volan. Ce ar fi consumat

Fulgy sau Dan Manole, după numele lui real, ar fi consumat canabis înainte de a se urca la volan. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost așteptat de părinții lui la Institutul de Medicină Legală. Viorica şi Ioniţă de la Clejani au stat într-un bolid de lux aflat în curtea sediului INML.

”În viaţă trebuie să ştii de toate, frate.. mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez şi eu ceva la toţi mafioţii”, a fost reacția lui Fulgy, care a simțit nevoia să marcheze momentul cu o înregistrate video. ”Îmi pare rău că mă vedeţi şi în ipostaza asta. Eu îmi asum tot ce spun, nu sunt un om rău”, a mai spus el.

Si Fulgy, fiul Vioricai din Clejani, a fost prins drogat la volan
Viorica si Ionita de la Clejani alaturi de copiii lor, Fulgy si Margherita

Fulgy, fiul Vioricăi din Clejani, după ce a fost prins drogat la volan: ”Eu sunt pui de șmecher”

Întrebat de un reporter despre ce părere crede că va avea mama lui, Viorica din Clejani, despre faptul că a ajuns la INML, Fulgy a dat un răspuns prin care n-a arătat nicio urmă de remușcare. ”Mama mea ştie că sunt pui de şmecher, că mama mea e şmecheră…”, a fost replica lui.

Se pare că eforturile părinților lui de a-l determina să renunțe la consumul de droguri a fost în zadar. Fulgy a spus că a stat la o clinică de dezintoxicare din Spania, dar într-una de lux! ”Am stat undeva unde plătești 20.000, numai în pisicine, numai yoga”, a ținut el să menționeze. Însă, băiatul soților Viorica și Ioniță de la Clejani declarase în urmă cu ceva timp că a plătit 80.000 de euro acolo ca să-și ”schimbe stilul de viață”. El a precizat atunci că a renunțat la ”absolut orice viciu”.

Motivul pentru care Fulgy a intrat în depresie

În urmă cu ceva timp, Fulgy a spus că a intrat în depresie, după ce pasiunea sa pentru jocurile de noroc l-a determinat să piardă o sumă uriașă. Mai exact, 1.000.000 de euro. Fiul lăutarilor Viorica și Ioniță de la Clejani a spus cu aceeași ocazie și ce sume uriașe ar fi investit părinții lui în el și în sora lui.

”Eu mă trezeam la 10 noaptea și plecam la casino. Am pierdut și 90.000 de euro pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro. Tata mi-a dat interzis să mai merg! Intrasem în depresie că pierdusem 1.000.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață. Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum. În Margherita, ai mei au băgat cam vreo 400.000 de euro”, a povestit Fulgy.

Fulgy, prins drogat la volan la un an după accidentul provocat de sora lui, Margherita de la Clejani

Fiul lăutarilor Viorica și Ioniță de la Clejani a fost prins drogat la volan la un an după ce sora lui, Margherita de la Clejani, a provocat un accident în Capitală. Deşi tânăra a negat atunci vehement consumul de substanţe interzise, rezultatele au arătat cu totul altceva. Părinții ei au fost alături de ea și i-au ținut partea, chiar și după ce rezultatele au arătat că a fost vinovată.

“Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară că România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasă boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram după întregul scandal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...