Fiul Clejanilor dă vina pe Alex Velea, după ce a fost prins drogat? Ce a făcut înainte să se urce la volan

Ana Ionescu, Răzvan 31.05.2021, 18:59
Fiul Clejanilor dă vina pe Alex Velea, după ce a fost prins drogat? Ce a făcut înainte să se urce la volan

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, este în centrul unui scandal uriaș, după ce a fost prins la volan sub influenţa substanțelor interzise. După acest incident, băiatul Clejanilor a făcut dezvăluiri incendiare, menționând că a fost împreună cu Alex Velea în acea seară.

Ce a făcut Fulgy înainte să urce sub influenţa drogurilor la volan

Fiul Clejanilor a mărturisit că în noaptea de sâmbătă se întorcea de la un grătar organizat de Alex Velea. În urma testării cu aparatul Drugtest, polițiștii de la Rutieră au descoperit că acesta a consumat cannabis şi drept urmare a fost dus la IML pentru recoltarea de probe biologice.

A doua zi, Fulgy a revenit cu explicații despre ceea ce s-a întâmplat în acea noapte. Fiul Clejanilor a mărturisit că, de fapt, el nu ar fi consumat droguri, dar a stat în prezența unor oameni care au consumat substanțe interzise și a inhalat de la aceștia.

„Ieri, m-am trezit, am fost am mâncat, iar seara pe la șapte opt am fost pe la Alex Velea, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. De obicei în studiouri, nu la Alex Velea se fumează iarbă. După petrecerea asta frumoasă pe care am dat-o la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de-ai lui care nu aveau niciun drog asupra lor. Atât ei, cât și eu am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă pentru că, v-am spus, eu, personal, sunt plictisit de ele.” a declarat Fulgy.

Fiul Clejanilor da vina pe Alex Velea dupa ce a fost prins drogat2
Fiul Clejanilor da vina pe Alex Velea dupa ce a fost prins drogat

Fulgy a fost internat la o clinică de dezintoxicare în Spania

Fulgy nu este străin de consumul de droguri. El a mărturisit în urmă cu câteva zile că a fost internat la o clinică de dezintoxicare din Spania. Viorica și Ioniță de la Clejani au plătit sute de mii de euro pentru a-l ajuta pe fiul lor să scape de dependenţa de substanțe interzise, dar şi de jocurile de noroc.

„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte rașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis că să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie”, a declarat Fulg, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe