Un nou conflict în guvern pe tema demiterii directorului CFR. Premierul Cîțu îl vrea dat afară. Cum îl apără ministrul Cătălin Drulă

Badea Violeta, Diana Timișoreanu 29.07.2021, 16:35
Un nou conflict în guvern pe tema demiterii directorului CFR. Premierul Cîțu îl vrea dat afară. Cum îl apără ministrul Cătălin Drulă

Un nou conflict în guvern pe tema demiterii directorului CFR. Premierul Cîțu îl vrea dat afară pe Ovidiu Vizante, deoarece a avut o reacție necontrolată atunci când a fost întrebat despre situația unor copii blocați timp de opt ore într-un tren. Iată cum îl apără ministrul Cătălin Drulă!

Un nou conflict în guvern pe tema demiterii directorului CFR

Florin Cîțu cere demiterea directorul CFR, Ovidiu Vizante, după ce acesta a avut o reacție necontrolată atunci când a fost întrebat despre situația unor copii blocați timp de opt ore într-un tren, în câmp. Premierul a publicat o postare, pe o rețea de socializare, prin care îi dă de înțeles ministrului Transporturilor că liderul CFR ar trebui dat afară.

„Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Ovidiu Vizante a avut o intervenție, joi, 29 iulie, la Antena 3, prin care a ținut să transmită că cei care se află la conducerea CFR au încercat să găsească o soluție miercuri noaptea pentru a rezolva problema trenului rămas în mijlocul câmpului. Acestuia nu i-a picat deloc bine atunci când a fost întrebat de ce nu aajuns o locomotivă la cei 30 de copii care se întoarceau din tabără, de la Costinești.

„Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația.

(…) Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren. (…) Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?” a răbufnit Ovidiu Vizante.

Premierul Citu il vrea dat afara
Premierul Citu il vrea dat afara

Cum îl apără ministrul Cătălin Drulă

Cătălin Drulă a venit cu o reacție la Antena 3 și a sărit în apărarea lui Ovidiu Vizante. Ministrul Transporturilor a declarat că directorul CFR nu a dormit toată noaptea și a lucrat pentru a găsi soluții în vederea remedierii aceste situații nefericite.

La rândul său, Ovidiu Vizante a revenit și a spus că reacția din această dimineață a fost cauzată de obosela acumulată. Directorul CFR dorește să asigure pe toată lumea că nu este indiferent la disconfortul pasagerilor.

„A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, a declarat Ovidiu Vizante.

Urmăriți Impact.ro și pe