Un milionar român și-a abuzat fetița de 13 ani, iar aceasta a rămas însărcinată. Cum a fost prins făptașul

Andreea Bisinicu / 27.11.2020, 10:57
Un milionar român și-a abuzat fetița de 13 ani, iar aceasta a rămas însărcinată. Cum a fost prins făptașul

Cum a fost prins milionarul român care și-a abuzat fetița de 13 ani. Monstru, nu tată. Minora a rămas însărcinată, la scurt timp după ce propriul părinte a batjocorit-o. Cum a fost prins făptașul și ce pedeapsă a primit bărbatul pentru fapta oribilă pe care a comis-o.

Cum a fost prins milionarul român care și-a abuzat fetița de 13 ani

Cum a fost prins milionarul român care și-a abuzat fetița de 13 ani. E strigător la cer. Pe ce lume trăim? O adolescentă de 13 ani a fost batjocorită de propriul tată, un milionar român din Piatra Neamț. În urma abuzului la care a fost supusă, fetița a rămas însărcinată la scurt timp după. Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Roman, care va da o primă soluţie în acest caz. Acuzatul se numește Iulian Șerban, are 38 de ani și domiciliază într-o comună din apropierea oraşului menţionat.  Cercetările în acest caz au început acum trei ani, când cercul de suspecți bănuiți că ar fi violat-o pe tânăra de 13 ani era mai mare. Din acest cerc făceau parte frații vitregi ai fetiței, unchiul ei și alte câteva persoane. Făptașul a fost găsit datorită unei colaborări între poliţiştii din Neamţ şi carabinierii italieni.

Victima provine dintr-o familie de 10 copii. Mama ei a fost căsătorită anterior și are frați vitregi din partea mamei, care ar fi violat-o, susține tânăra. Minora a făcut mărturisiri cutremurătoare, la începutul anchetei, acuzându-i și pe frații vitregi și pe unchiul său, fratele tatălui, că ar fi profitat de ea. Cu toate acestea, testele au scos la iveală adevărul. Cel care a violat-o pe minora de 13 ani a fost propriul ei părinte, în vârstă de 38 de ani. Fetița a rămas însărcinată la scurt timp după ce a fost batjocorită de tatăl său.

Nimeni nu ar trebui sa treaca printr-o asemenea drama
Nimeni nu ar trebui sa treaca printr-o asemenea drama

Mama fetei a cerut ca fata să aibă o întrerupere de sarcină

Pe data de 22 iulie 2020, Iulian Șerban a fost prins de poliție și acuzat de viol, fiind arestat de magistrații de la Judecătoria Roman. Se pare că milionarul în euro tocmai se întorsese din Italia, unde stătuse fugar, pentru a participa la pomana unui membru al familiei. Acesta riscă o pedeapsă până la 12 ani de închisoare pentru fapta sa.

„Organele de cercetare penală au dispus măsura preventivă a reţinerii unei persoane, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol în formă continuată. La aceeaşi dată, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au sesizat Judecătoria Roman cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a a admis propunerea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile“, arătau anchetatorii, potrivit celor de la Adevărul.

Iulian Șerban și mama fetiței, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit legal în Italia, acolo unde locuiau, după mulți ani în care au trăit în concubinaj. Se pare că cei doi au făcut acest pas pentru a beneficia de alocațiile copiilor, fiind mult mai mari decât cele din România. În 2017 s-a întâmplat tragedia. Victima de 13 ani a fost molestată de propriul tată, un bărbat care lucra în construcții. Ancheta a luat naștere după ce mama fetei a aranjat totul pentru ca minora să sufere o operație de întrerupere a sarcinii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI