Tânără de 17 ani, incendiată de un bărbat cu care vorbea pe rețelele sociale. Cine era, de fapt, agresorul

Rădulescu Valentin 13.06.2020, 15:41
Tânără de 17 ani, incendiată de un bărbat cu care vorbea pe rețelele sociale. Cine era, de fapt, agresorul

Seara trecută a avut loc un incident șocant în Drobeta Turnul Severin. O tânără de 17 ani a depus plângere la poliție pentru viol și agresiune împotriva unui bărbat, iar pentru a se răzbuna acesta a venit și i-a dat foc. Cei doi se cunoșteau după rețelele de socializare.

Tânăra de 17 ani a fost incendiată de către un bărbat cu care se cunoștea de pe rețelele de socializare

Bărbatul care a provocat teribila scenă se află la vârsta de 45 de ani și a fost condamnat pentru cinci crime. Acesta a fost eliberat înainte termen, iar recent coresponda cu o minoră prin intermediul rețelelor de socializare. Tânăra aflată la vârsta de 17 ani este din Drobeta Turnu Severin și a depus o plângere la poliție împotriva criminalului pentru viol și agresiune. În urma acestor fapte agresorul a vrut să se răzbune, iar seara trecută a ajuns la ea și a stropit-o cu benzină, după care i-a dat foc. În momentul de față se fac cercetări asupra bărbatului de 45 de ani pentru tentativă de omor.

„Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o rețea socială și din motive încă necunoscute a mers la locuința ei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc.”, a declarat Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți pentru Mediafax și citat de Digi24.

Tânără de 17 ani, incendiată de un bărbat cu care vorbea pe rețelele sociale. Cine era, de fapt, agresorul
Sursă Foto: digi24.ro

Victima este internată la spital

În urma incidentului fata de 17 ani a fost transportată la spital, iar din informațiile medico-legale reiese faptul că minora necesită îngrijire în jur de 40 și 45 de zile pentru vindecarea rănilor provocate de arsuri. Din primele concluzii ale anchete se arată că fratele victimei, care este tot minor, a intervenit și a reușit să stingă focul. Bărbatul a fost identificat și se află acum în custodia Poliției.

„Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Urmăriți Impact.ro și pe