Femeie batjocorită de operatorul de la 112 când și-a reclamat soțul violent. ”Nu ești normală”

Femeie batjocorita de operatorul de la 112 cand si-a reclamat sotul violent. ”Nu esti normala”

Caz revoltător la Constanța după ce o femeie a fost badjocorită de operatorul de la 112. Și asta doar pentru că și-a reclamat soțul violent.Incidentul din cartierul Henri Conadă s-a sfârșit cu un ordin de restricție. De altfel, femeia a solicitat restricția împotrivului soț mai ales că în joc sunt trei copii.

Cum a fost o femeie batjocorită de operatorul de la 112. S-a deschis o anchetă

Totuși, s-a deschis o anchetă la nivelul Serviciului de Telecomunicații Speciale din cauza lucrătorului care a gestionat cazul. Se fac verificări cu privire la modalitatea de abordare a agentului. Lucrătorul a avut un limbaj nepotrivit. Acesta l-a făcut pe agresor ”boschetar”, iar victimei i-a zis în mai multe rânduri că ”nu ești normală” și că ”nu esti sănătoasă”. Pe rolul Judecătoriei Constanța a fost judecarea civilă a cazului care a revoltat Constanța, unde femeia e reclamantă, iar pârâtul fostul soț S. Topârceanu. Femeia a cerut de atunci ordin de protecție. Bărbatul spune însă că femeia bea destul de des și mereu se află în stare de ebrietate. Femeia neagă afirmație și spune că toții copiii lor stau împreună cu ea.

Femeia a fost badjocorita de agentul de la 112

Femeia a fost badjocorita de agentul de la 112

Soțul violent a acuzat-o pe femeie că și-a dat copiii afara din casă

S. Topârceanu, fostul soț, o acuză pe femeie că și-a dat băiatul de 18 ani și pe copilul lui afară din casă. Aceștia ar fi ajuns noaptea la domiciliul bărbatului. Bărbatul s-a dus la fosta soție la locul de muncă să o întrebe care este motivul pentru care nu trimite alocația copilului. Spune că nu este adevărat că a avut grijă și de ce a dat pe cei trei afară din casă, noaptea. Când l-ar fi văzut femeia ar fi lăsat pubelele și a fugit. Întrebată fiind dacă agresorul, fostul soț, ar avea arme, femeia a spus scurt: „nu știe carte”.

S.T. neagă vehement că a fost violent cu femeia. Acesta spune că nu i-a cerut să se împace pentru că știe că aceasta s-ar fi recăsătorit și că nu a bătut-o. Tot el a declarat instanței că ea bea și nu venea acasă câte două-trei zile, până când nu termina banii. Judecătorii au admis cererea formulată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța de femeia, domiciliată în Constanța. Astfel, s-a emis un ordin de protecție pentru o perioada de 3 luni prin care se cere obligarea bărbatului să păstreze o distanță de 100 m față de victimă, precum și de locuința din cartierul Henri Coandă. De asemenea și interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu victima.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI