Un bărbat din Dâmbovița a dat foc casei concubinei sale, fără să-i pese că înăuntru se afla un copil de șase ani. Ce a urmat

Daniela Alexandru 22.01.2021, 20:54
Un bărbat din Dâmbovița a dat foc casei concubinei sale, fără să-i pese că înăuntru se afla un copil de șase ani. Ce a urmat

Dragoste cu scântei într-o familie din Dâmbovița! Un bărbat a fost reținut de polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare, după ce aceștia au fost sesizați că o femeie din sat a fost bătută de concubinul ei și acesta din urmă a incendiat casa în care se afla concubina sa și copilul acesteia, în vârstă de doar șase ani.

La finalul anului trecut omul și-a înjunghiat partenera de viață

Conflictul dintre cei doi nu este unul nou. Potrivit adevarul.ro, în decembrie anul trecut bărbatul a avut din nou o ceartă cu partenera sa. Atunci, acesta ar fi bătut-o și a înjunghiat-o în spate.

De data aceasta, bărbatul de 49 de ani, a incendiat ușa casei femeii, casă în care se afla și copilul acesteia, în vârstă de șase ani. Femeia a declarat pentru presa locală că bărbatul a fost violent atât cu ea, cât și cu fiul ei și că după ce i-a dat foc la ușa de intrare ea a luat băiatul din casă, a reușit să iasă și a sunat la 112. Vecinii sunt cei care i-au sărit în ajutor femeii, stingând flăcările înainte să mistuiască întreaga locuință.

Masina de politie
Masina de politie

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul violent este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și distrugere, iar polițiștii au emis și un ordin de protecție prin care i se interzice să se apropie de femeie la mai puțin de 100 de metri.

„La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că a fost alungată din locuință, împreună cu copilul, de către concubinul sau. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, la poarta locuinței, au identificat femeia de 49 de ani, din localitatea Miloșari, și copilul ei, un minor în vârstă de 6 ani.Totodata, polițiștii au procedat la identificarea și imobilizarea barbatului reclamat, de 49 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat partea vatamata și ar fi incendiat usa de acces în locuință. Pe numele lui, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu prin intermediul căruia a fost dispusă măsura interzicerii apropierii de femeie la mai puțin de 100 metri.” arată IPJ Dâmbovița într-un comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, cel în cauză fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa.

Urmăriți Impact.ro și pe