Un altfel de „El Clasico”. Cine câștigă lupta dintre soțiile jucătorilor de la Barcelona și Real Madrid? FOTO

Marian Cărăvan 24.10.2020, 11:00

Barcelona – Real Madrid nu se dispută doar pe gazon. „El Clasico” poate fi și un duel la distanță între soțiile fotbaliștilor celor două formații. Aici nici cei mai împătimiți pariori nu s-ar încumeta să aleagă câștigătoarea.

Un altfel de „El Clasico”. Soțiile jucătorilor de la Barcelona și Real Madrid se duelează la capitolul frumusețe

Întotdeauna un meci între Barcelona și Real Madrid e așteptat cu sufletul la gură, și nu doar de fanii celor două formații. Microbiști de pe tot globul asistă la duelul unora dintre cele mai tari formații ale lumii. „El Clasico” rupe audiențele atunci când „galacticii” și „extratereștrii” fac spectacol pe gazon. „El Clasico” își consumă primul episod din acest sezon din La Liga chiar azi, 24 octombrie, de la ora 17:00. Începutul sezonului nu le găsește pe poziții prea grozave în clasament pe cele două combatante. Barcelona e pe 9, cu șapte puncte din patru meciuri, în timp ce Real Madrid e pe poziția a treia a clasamentului, cu 10 puncte din cinci meciuri.

Duelul dintre fotbaliști va fi urmărit cu atenție și de soțiile acestora. La acest capitol am putea avea încă un duel interesant. Un altfel de „El Clasico”, duelul celor mai frumoase soții ale fotbaliștilor de la Barcelona și Real Madrid. Nici cei mai împătimiți pariori nu s-ar încumeta să aleagă câștigătoarea. E imposibil când îți trec prin fața ochilor femei de o frumusețe răpitoare.

Antonela Roccuzzo, soția starului argentinian Leo Messi, Elena Galera, partenera lui Sergio Busquets sau Romarey Ventura, partenera lui Jordi Alba, vor fi clar fanele formației catalane. Le răspunde „galeria” Realului: cu Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, Sara Salamo, iubita lui Marcos Asensio sau Clarice Alves, soția lui Marcelo. Cine se va bucura la final?

Un altfel de „El Clasico”. Cine câștigă lupta dintre soțiile jucătorilor de la Barcelona și Real Madrid? FOTO
În stânga – Antonela Roccuzzo, soția starului argentinian Leo Messi (Barcelona); în dreapta – Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos (Real Madrid)

Presiune mare pe Ronald Koeman, înainte de El Clasico

Ronald Koeman, instalat în vară la cârma Barcelonei este la primul El Clasico în calitate de antrenor. Nu a dat detalii despre primul „11”, limitându-se să spună că îl va stabili cu câteva ore înainte de startul partidei de pe Camp Nou.

„E un meci diferit față de celelalte. Mereu e o presiune suplimentară, dar sunt în fotbal de mulți ani și știu cum să o gestionez. Va fi ciudat că se va juca cu porțile închise. În astfel de meciuri, fanii sunt al doisprezecelea jucător.

Griezmann poate juca, dar nu e bine să vorbim de el înaintea fiecărui meci, pentru că sunt mulți jucători în echipă și echipa trebuie să primeze. Cel mai important lucru este prestația fiecărui jucător. Nu am o problemă cu fotbaliștii tineri. Pentru a căpăta experiență, ei trebuie să joace.

Real Madrid nu a avut rezultate bune în ultimele două meciuri, dar asta nu înseamnă că au un moral scăzut. Au jucători excelenți, experimentați și sunt conștienți că trebuie să învingă după ultimele două eșecuri. Nu cred că lucrurile întâmplate recent vor avea vreo influență”, a declarat Ronald Koeman, citat de Sport.

Un altfel de „El Clasico”. Cine câștigă lupta dintre soțiile jucătorilor de la Barcelona și Real Madrid? FOTO
Ronald Koeman și Zinedine Zidane sunt regizorii care pun în scenă El Clasico

Zinedine Zidane e stăpân pe situație, chiar dacă e cu sabia deasupra capului

De partea cealaltă, antrenorul Realului, francezul Zinedine Zidane spune că formația sa e mai motivată ca niciodată înainte de El Clasico.

„Ultimele două meciuri le-am început rău, nu am reușit să revenim după ce am primit gol. Sunt urcușuri și coborâșuri. El Clasico este un meci special și avem șansa de a arăta de ce suntem capabili.

Meciul cu Barcelona este cea mai bună șansă de a ne arăta adevărata față. Vom schimba anumite lucruri și suntem pregătiți să arătăm o altă prestație.

Barcelona mereu a fost puternică. Fiecare antrenor aduce lucruri noi unei echipe, dar Barca e Barca. O echipă competitivă, care știe să joace un fotbal bun și să îți facă viața grea. Da, suntem mai motivați ca niciodată și vom merge acolo pentru a câștiga”, a spus Zidane, citat de AS.

Totuși, o înfrângere în El Clasico ar putea duce la îndepărtarea lui Zidane de pe banca tehnică a madrilenilor. După eșecul din Liga Campionilor, 2-3 cu Șahtior, a fost din nou adus în discuție numele lui Mauricio Pochettino, care este liber de contract, mai scriu jurnaliștii de la AS.

Urmăriți Impact.ro și pe