Messi a răbufnit! Ce a putut să spună cunoscutul fotbalist, după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei

Marian Cărăvan / 17.07.2020, 17:35

Nu se dă în vânt după interviuri, nu apare în fața camerelor după meciuri, dar și când o face e jale! Lionel Messi a răbufnit după ce Barcelona a pierdut meciul de joi seara cu Osasuna, dar și titlul în Spania, care poposește pentru a 34-a oară în vitrina marii rivale, Real Madrid.

Messi a răbufnit după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei

Sextuplu câștigător al Balonului de Aur, Lionel Messi a pierdut în acest sezon bătălia pentru un titlu de campion în LaLiga. Trofeul a ajuns la marea rivală, Real Madrid. Motiv de mare supărare pentru căpitanul Barcelonei și pentru coechipierii săi. Lionel Messi a răbufnit după ce Barcelona a fost învinsă pe propriul teren de Osasuna, cu 2-1, în seara în care Real Madrid savura al 34-lea triumf din istorie în campionatul Spaniei.

„Nu ne aşteptam să se încheie astfel, dar este reprezentativ pentru tot ce s-a întâmplat anul acesta. Suntem o echipă slabă în faţa căreia dacă ai intensitate vei câştiga. Am pierdut multe puncte când nu trebuia. Am fost foarte inconstanţi. Real Madrid şi-a văzut de propriul drum. Nu au pierdut după pauza competiţională. Noi am pierdut şi trebuie să ne facem autocritica, începând cu jucătorii, dar şi la alte departamente. Suntem Barcelona şi suntem obligaţi să câştigăm fiecare meci”, a spus Lionel Messi după partida pierdută cu Osasuna.

Lionel Messi îl critică pe antrenor. Quique Setien își asumă eșecul

Eșecul din acest sezon ar putea duce la îndepărtarea antrenorului Quique Setien, cel care a admis după meciul de aseară că nu ştie dacă va fi pe banca echipei şi la partida din Liga Campionilor cu Napoli.

Lionel Messi a fost extrem de tranşant şi a transmis un avertisment, după partida cu Osasuna. A lansat un atac indirect la adresa antrenorului, care spunea la un moment dat: „După ce am văzut în aceşti ani în fotbal, cred că putem câştiga UEFA Champions League”.

„Am spus-o acum mult timp. Dacă vom continua așa, va fi vreu să câștigăm Champions League. Dacă nu reacționăm nu vom câștiga cu Napoli”, a mai spus Lionel Messi.

Antrenorul Barcelonei şi-a asumat responsabilitatea pentru pierderea campionatului şi a dezvăluit că nu ştie dacă va mai continua pe banca grupării de pe Camp Nou:

„Sunt responsabil pentru această situaţie, sunt antrenorul echipei. Sper că vom avea altă faţă în UEFA Champions League, dar nu ştiu sigur ce va urma pentru mine. Dacă voi antrena Barcelona în Champions League? Sper, dar nu ştiu”, a afirmat Setien, după eşecul cu Osasuna.

Barcelona urmează să o întâlnească pe Napoli, pe 8 august, de la ora 22, în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În tur, în Italia, scorul a fost egal, 1-1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI