Umilință supremă pentru soțul Oanei Zăvoranu. Cum a reacționat vedeta, după ce Alex Ashraf a fost scos din club de bodyguarzi. Momente șoc

Stan Filon 07.09.2020, 13:22
Umilință supremă pentru soțul Oanei Zăvoranu. Cum a reacționat vedeta, după ce Alex Ashraf a fost scos din club de bodyguarzi. Momente șoc

Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, a făcut un adevărat spectacol pe litoral! Bărbatul a fost la un pas să se ia la bătaie cu…o femeie. Totul s-a petrecut într-un club de fițe de pe litoral, de unde soțul Oanei Zăvăranu a fost scos pe sus de bodyguarzi.

Soțul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf, scos pe sus de bodyguarzii din Loft

Oana Zăvoranu și soțul ei au petrecut weekendul la malul mării, unde s-au simțit foarte bine alături de mai mulți prieteni. Totul a decurs perfect, până seara, când cu toții au decis să meargă în Loft. Clubul era plin, muzica foarte antrenantă, băuturile veneau în valuri, iar Alex Ashraf se distra de minune.

Încă nu se cunoaște motivul, dar Alex Ashraf a început să se certe cu o tânără. Scandalul a fost la un pas să degenereze, când au intervenit paznicii clubului. Soțul Oanaei Zăvoranu a fost luat pe sus și scos afară, în parcarea clubului, scrie cancan.ro.

Soțul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf, scos pe sus de bodyguarzii din Loft
Soțul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf, scos pe sus de bodyguarzii din Loft. Sursă foto: cancan.ro

Bărbatul a avut o altercație cu o tânără

Atunci a început spectacolul. Soțul Oanei Zăvoranu s-a simțit nedreptățit și cu orgoliul terfelit, așa că a vrut să se întoarcă în club. Prietenii l-au împiedicat, iar acesta a început să se tăvălească pe jos, în parcare. Oana Zăvoranu a încercat și ea să-și calmeze partenerul de viață, dar nu a avut nicio șansă. După mai multe astfel de episoade, palestinianul s-a calmat și cu toții au plecat spre hotel, sănătoși, dar cu orgoliul la un nivel foarte scăzut.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 3 ani, iar nași le-au fost Silviu Prigoană și soția lui. Oana anunța, atunci, că ziua de 16 iunie era una uimitoare pentru ea.

„Momentul adevărului …daaa…ăla adevăratul! Demon sau înger….? Zic, se poate și una, și alta? Pentru dvs, Dra Zăvoranu, ORICE E POSIBIL….puteți fi și unul și altul, pentru că va știm, EXCENTRICĂ , EXTRAVAGANTĂ, CONTROVERSATĂ ȘI IMPREVIZIBILĂ… ȘI NE BUCURĂM SĂ VĂ AVEM AICI…!

Oaa Zăvoranu a mai fost căsătorită

Și nu știm niciodată cine sunteți în acel moment… Zic: Sărut mâna, părinte, pentru înțelegere! Numărătoarea inversă se apropie în câteva zile de final! Fiți printre primii care să aflați ce este de fapt! June 16… AMAZING ME!”, a scris, atunci, Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

Oana Zăvoranu se află la a doua căsnicie. Prima dată a fost măritată cu Pepe, cu care a stat mai bine de 7 ani. Cei doi au divorțat cu scandal și au ajuns chiar și în fața judecătorilor, după ce artistul și-a acuzat fosta soție că i-a furat o sumă foarte importantă de bani. Alex Ashraf este şi el tot la al doilea mariaj. A fost căsătorit cu Alexandra Oncescu, femeia care i-a dăruit şi un băieţel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...