Soțul Oanei Zăvoranu, operat de urgență. Care este starea de sănătate a lui Alex Ashraf

Rădulescu Valentin / 25.06.2020, 14:15

Soțul Oanei Zăvoranu a avut parte de un eveniment nefericit din cauza pasiunii sale pentru sport. Alex Ashraf a fost operat de urgență, iar de curând a dezvăluit cum s-a întâmplat totul și care este starea lui de sănătate.

Alex Ashraf, iubitul Oanei Zăvoranu, a fost operat de urgență

Alex Ashraf, soțul vedetei din serialul ”Sacrificiul”, a dezvăluit de curând că a trecut printr-o operație mai dificilă. Totul s-a întâmplat în urmă cu trei luni, dar a ținut secret acest lucru. Bărbatul a ajuns pe mâna medicilor din cauza pasiunii sale pentru sport. Din dorința de a arăta cât mai bine, iubitul Oanei Zăvoranu a sărit peste încălzire, iar astfel și-a rupt spatele din cauza ridicării unor greutăți mult prea mari. Alex a fost pe atunci operat de hernie de disc, dar acum totul este bine.

„M-am dus la sală și am tras de fiare, fără să mă încălzesc, și mi-am rupt spatele. Din cauza asta, m-am operat de hernie de disc în urmă cu trei luni. Acum sunt bine”, a dezvăluit bărbatul la Antena Stars.

Soțul Oanei Zăvoranu, operat de urgență. Care este starea de sănătate a lui Alex Ashraf
Soțul Oanei Zăvoranu, operat de urgență. Care este starea de sănătate a lui Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Cei doi îndrăgostiți au o relație plină de adrenalină și nu trece o zi fără să își arate iubirea unul față de celălalt. Oana și Alex sunt două persoane foarte active, iar acest lucru îi apropie și mai tare. De curând, cei doi au ieșit din izolare și au mers pe un circuit de karturi, acolo unde au avut și o experiență de neuitat. Cuplul le arată fanilor cum reușesc mereu să mențină flacăra iubirii aprinse și nu ezită nici un moment să se distreze împreună.

„Niște prieteni au un circuit de karturi nou și ne-am decis să fim primii care îl încearcă. Mie îmi place adrenalină, când am venit am amețit-o puțin pe Oana și acum o să mă amețească ea înăuntru”, a spus Alex

„La prima tură am scos trei minute și apoi am avut un minut și nouăzeci și ceva de secunde. Eu consider șofatul un hobby și atunci mi-a plăcut ideea lui. E un mod altfel de distracție”, a adăugat Oana Zăvoranu, potrivit sursei citate de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI