Oana Zăvoranu, ipostază neașteptată. A atras toate privirile, când și-a făcut apariția cu pisica la plajă

Diana Radu 05.08.2020, 10:09

Oana Zăvoranu a fost surprinză pe litoralul românesc împreună cu Alex Ashraf, dar și cu animăluțul său de companie. Vedeta și-a scos pisica la plajă și mai mult a băgat-o chiar și în apă. Frumoasa brunetă a întors toate privirile.

Oana Zăvoranu, apariție de senzație cu pisica la plajă

În vârstă de 47 de ani, actrița se numără printre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Așa se face că atunci când apare în spații publice toată lumea întoarce capul după ea, exact ca weekend-ul trecut când a fost surprinsă la plajă cu pisica de paparazii de la Cancan.

Bruneta a ales ca destinație de vacanță una dintre cele mai renumite plaje din stațiunea Mamaia, unde s-a relaxat alături de soțul său Alex Ashraf. De asemenea, soțul vedetei a părut foarte grijuliu cu pisica vedetei pe care a plimbat-o în lesă inclusiv la malul mării pentru a se bălăci. În jurul vedetei s-au adunat foarte mulți copii pentru a se juca cu felina Oanei albă cu ochi albaștri și cu o coadă foarte pufoasă.

oana zavoranu, plaja, pisica
Oana Zăvoranu, apariție de senzație cu pisica la plajă

Oana Zăvoranu arată impecabil în costum de baie

Vedeta nu-și arată deloc vârsta și asta pentru că acordă o atenție deosebită corpului său. Chiar ea a mărturisit că merge la sală și frecventează cât de des poate saloanele de înfrumusețare. Pentru imaginea sa, actrița scoate din buzunar mii de euro pe care-i investește în tratamente. Surprinzător este faptul că deși are o siluetă parcă trasă prin inel, Oana Zăvoranu a dezvăluit că nu a ținut nicio dietă.

„Sunt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decât arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani. Dacă te duci în cluburi, ies de-a bușilea. Unde sunt petrecerile alea frumoase? Unul din secretele mele este că n-am fumat, n-am băut, nu m-am drogat niciodată. Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme”, a declarat Oana Zăvoranu.

Urmăriți Impact.ro și pe