EXCLUSIV Ultima oră! Ce se întâmplă acum cu Mihai Budeanu, internat la ATI. Familia lui este disperată

Stan Filon 30.11.2020, 17:55
EXCLUSIV Ultima oră! Ce se întâmplă acum cu Mihai Budeanu, internat la ATI. Familia lui este disperată

Mihai Budeanu, membru al cunoscutei trupe 3 Sud Est, este internat tot la secția de Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu coronavirus. Starea lui de sănătate a fost una critică, însă medicii au reușit să-l aducă pe linia de plutire, după ce i-au administrat plasmă. Aceasta chiar i-a salvat viața, după cum recunosc și colegii săi de trupă.

S-a aflat ce se întămplă cu Mihai Budeanu, după ce a ajuns în stare critică la spital, bolnav de coronavirus

Mihai Budeanu este internat încă pe secția ATI, dar urmează să fie transferat la salon, iar după ce va fi externat se va duce la un centru de recuperare.

Pe lângă problemele de sănătate cu care s-a confruntat, Mihai Budeanu a mai stat cu gândul și la cei de-acasă, deoarece și soția, dar și cei doi copii ai săi s-au îmbolnăvit de coronavirus. Familia cântărețului a stat în izolare, însă vestea bună este că au trecut mai ușor prin această infecție și urmează să iasă din casă.

S-a aflat ce se intampla cu Mihai Budeanu
S-a aflat ce se intampla cu Mihai Budeanu

Cântărețul și-a făcut probleme și pentru familia sa

În tot acest timp, soția lui Mihai, Emilia, a avut grijă ca acestuia să nu-i lipsească nimic. Printr-o cunoștință, i-a trimis în fiecare zi lui Mihai mâncare și haine de schimb.

Apropiații familiei au declarat, azi, în exclusivitate pentru Playtech.ro: ”Mihai e mai bine, dar tot în terapie intensiva. Zilele acestea o să fie mutat în salon. O să mai stea și acolo un timp, apoi îi vor duce la un centru de recuperare, încă nu a fost anunțat unde. Și Ema, dar și micuții lor au fost bolnavi, au avut coronavirus, mâine ies din izolare.

Noroc că ei nu au avut mari probleme, au trecut cu bine. Ema a avut grijă ca lui  Mihai să nu îi lipsească nimic, chiar dacă și ea a fost închisă în casă. I-a trimis prin cineva pachete cu mâncare și cu haine la spital, le-a preluat o asistentă medicală”.

Tratamentul cu plasmă a dar rezultate

Colegii lui Mihai, Laurențiu Duță și Viorel Sipoș, au anunțat și ei pe conturile lor sociale că dragul lor prieten a reușit să treacă de perioada critică. ”Dragi prieteni, starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățește. Credem că perioada critică a trecut, după mai multe zile dificile în terapie intensivă. Urmează recuperarea”, și-au anunțat aceștia fanii.

Mihai Budeanu a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), după ce s-a infectat cu coronavirus, iar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia. Artistul avea nevoie urgent de plasmă, iar spitalul din Mangalia nu dispunea de acest tratament.

Colegul său de trupă Viorel Șipoș a declarat pentru aceeași sursă că Mihai a început să se simtă mai bine numai după ce i-a fost administrat tratamenul cu plasmă, care i-a salvat viața: ”Este mai bine Mihai. Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”, spunea atunci Viorel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...