Informații noi despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, internat la ATI. Colegul lui, Viorel Sipoș, a făcut un anunț îngrijorător (EXCLUSIV)

Andreea Bisinicu 20.11.2020, 13:24
Informații noi despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, internat la ATI. Colegul lui, Viorel Sipoș, a făcut un anunț îngrijorător (EXCLUSIV)

Informații noi despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, internat la ATI. Colegul lui, Viorel Sipoș, a făcut un anunț îngrijorător. Ce se întâmplă cu membrul trupei 3SE.

Cum se simte Mihai de la 3SE, după ce a fost internat la Terapie Intensivă

Mihai Budeanu din trupa 3 Sud Est a contactat virusul COVID-19, iar acum se află internat în spital, la Terapie Intensivă. Vestea i-a îngrijorat pe fanii artistului, care au sărit cu mii de mesaje de încurajare și urări de bine pentru sănătatea solistului de la 3SE.

Prietenul și colegul său de trupă, Viorel Sipoș, a declarat că Mihai se simte mult mai bine, după ce medicii i-au administrat plasmă, deoarece starea cântărețului a fost una extrem de delicată.

„Este mai bine acum Mihai. Medicii i-au băgat plasmă pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”, a declarat Vorel, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Informații noi despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, internat la ATI. Cântărețul a fost internat, după ce a contactat virusul Sars-CoV-2, la Spitalul Municipal Mangalia. Joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, din cauza stării sale de sănătate delicate.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesită plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia, conform celor de la playtech.ro

Municipiul Contanţa va intra în carantină, vineri, 20 noiembrie, începând cu ora 20.00. Rata de incidenţă a cazurilor de îmbolnăvire cumulate în ultimele 14 zile în acest oraș este de 9.11, iar la nivelul întregului judeţ, de 5.97.

Mihai Budeanu, solistul trupei 3SE, se simte mai bine, dupa ce medicii i-au administrat plasma in urma infectarii cu virusul COVID-19
Mihai Budeanu, solistul trupei 3SE, se simte mai bine, dupa ce medicii i-au administrat plasma in urma infectarii cu virusul COVID-19

Laurențiu Duță și Viorel Sipoș, colegii de trupă ai lui Mihai, au transmis un mesaj tuturor fanilor, pe contul lor oficial de Facebook:

„Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate.
Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție. Vă ținem la curent cu starea lui Mihai. ❤️”,  au scris băieții de la 3SE pe Facebook.

Coronavirusul a ucis un artist din România

Din păcate, nemilosul coronavirus a răpus un artist român. Pe 29 octombrie, Silviu Huțanu, membru al formației SoundCheck Band, a murit, la vârsta de 37 de ani, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Nurochirurgie din Iași. El fusese confirmat cu COVID-19, cu două săptămâni înainte.

Apropiații lui Silviu Huțanu au spus că artistul nu avea boli grave, doar o hipertensiune pe care o ținea sub control. Nimeni nu s-a așteptat ca el să fie răpus de COVID-19.

„Singura problemă de sănătate cu care se știa era o hipertensiune de gradul III pentru care lua medicație din vara acestui an. Din ce am observat noi, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială și obezitatea sunt patologii care dau un prognostic rezervat și o evoluție extrem de severă. Sistemul lui imun a răspuns foarte agresiv la acest virus”, a declarat medicul ieșean care l-a tratat pe Silviu Huțanu.

Urmăriți Impact.ro și pe