Uită de bicarbonatul de sodiu! Produsul mai ieftin de 1 leu care curăță suprafețele pline de grăsime din bucătărie

Olteanu Mariana 06.08.2023, 12:16
Uită de bicarbonatul de sodiu! Produsul mai ieftin de 1 leu care curăță suprafețele pline de grăsime din bucătărie

La un moment dat, anumite suprafețe din bucătărie ajung să fie acoperite de grăsime. Foarte puțini știu că pot îndepărta grăsimea fără prea mult efort. Poți obține o suprafață curată doar cu ajutorul unui singur produs, pe care toată lumea îl are în casă. Prețul acestuia este de doar un leu. Află, din rândurile de mai jos, care este produsul și cum îl poți folosi.

Trucul genial pentru îndepărtarea petelor de grăsime

În momentul în care grăsimea ajunge pe anumite suprafețe din bucătărie suntem tentați să apelăm la ajutorul unor produse din comerț. Însă, putem rezolva această problemă și cu produsele pe care le avem în casă. Pe lângă bicarbonat, un alt produs la care putem apela este praful de copt.

Foarte multe gospodine au în bucătărie acest aliment. Mai mult, prețul acestuia nu este unul mare ci din contră. Cu doar un leu putem rezolva problema. O gospodină a dovedit că acest truc funcționează. Potrivit acesteia, tot ce trebuie să facem este să amestecăm praful de copt cu trei linguri de apă.

”Într-un bol mic puneți un pliculeț de praf de copt și maxim trei linguri de apă, pentru a intra apa în reacție cu praful de copt ca să-ți facă spuma asta. Luați cu un șervețel și vă apucați să ștergeți.”

Te-ar putea interesa și: Care este diferenţa dintre praf de copt şi bicarbonat de sodiu. Puţine gospodine au habar

Beneficiile folosirii acestui truc

În clipul postat de aceasta se poate observa că trucul pus în practică chiar funcționează. Soluția obținută acționează asupra petelor. Mai mult se pare că soluția este și blândă cu suprafețele dulapului.

”Este ideală pentru dulapuri pentru că nu atacă suprafața. După ce ați tratat zona murdară înmuiați cârpa în apă pentru a șterge surplusul de praf de copt”

Trucul nu numai că a durat puțin, dar a și salvat buzunarul. Dacă nu aveți praf de copt, puteți apela la ajutorul bicarbonatului de sodiu. De-a lungul timpului, produsul s-a dovedit a fi util în eliminarea petelor de ulei și de grăsime care cad de cele mai multe ori pe podea, fie că vorbim despre parchet, sau gresie.

Pentru a îndepărta petele, tot ce trebuie să faci este să pui bicarbonat peste acestea. Ulterior, cu ajutorul unui pulverizator se aduagă apă pe suprafețele murdare. Așteptăm ca soluția să acționeze. Pentru obținerea unor rezultate uimitoare, este recomandat să o lăsăm peste noapte să acționeze. Rezultatele te vor impresiona.

Te-ar putea interesa și: Metoda banală cu bicarbonat de sodiu care îți curăță cuptorul de petele de grăsime. Trucul simplu și eficient

Urmăriți Impact.ro și pe