Tur de forță al lui Fulgy de la Clejani. În doar 24 de ore și-a bătut tatăl, s-a înjurat cu mama și i-a amenințat pe jurnaliști că ”vine Mircea Nebunul”

Ioana Bucur 05.07.2021, 17:55
Tur de forță al lui Fulgy de la Clejani. În doar 24 de ore și-a bătut tatăl, s-a înjurat cu mama și i-a amenințat pe jurnaliști că ”vine Mircea Nebunul”

Zilele petrecute în centrul de reabilitare nu l-au ajutat deloc să treacă peste perioada tulbure pe care o traversează. Nou tur de forță al lui Fulgy de la Clejani. Tânărul pare că a scăpat de sub control: în doar 24 de ore și-ar fi bătut tatăl, și-a înjurat mama și i-a amenințat pe jurnaliști că „vine Mircea Nebunul”.

Tur de forță al lui Fulgy de la Clejani

Derapaj după derapaj. Perioada în care a stat internat într-o clinică de reabilitare nu l-a ajutat pe fiul Vioricăi și al lui Ioniță. În doar 24 de ore, Fulgy de la Clejani a fost implicat în trei incidente îngrijorătoare.

Furia lui s-a concentrat, mai nou, pe părinții săi. Dumunică seară, un apel la 112 anunța că un tânăr și-ar fi lovit tatăl în curtea casei în care locuiesc. Agresorul și victima sa erau chiar Ioniță și Fulgy de la Clejani. Artistul nu a vrut să depună plângere împotriva propriului fiu, însă, după plecarea oamenilor legii, scandalul a continuat, „ștafeta” fiind preluată de Viorica.

Fulgy a filmat tot ce se întâmpla în curtea casei părinților săi , gest ce ar fi scos-o din minți pe artistă, care i-a cerut clar să nu o mai înregistreze. De acolo până la cuvinte grele a fost doar un pas:

„Nu mă mai filma! Du-te d***u cu spectatorii tăi. Să te duci d***u! Nu-l mai înjura pe tata că e mort. Niște !@#$%% de prima mână, care stau pe Facebook și nu fac nimic. Și nu vreau să fii ca ăia! Du-te d***u, să te duci”, sunt câteva dintre cuvintele dure ale Vioricăi de la Clejani, enervată la culme de propriul copil.

Tur de forță al lui Fulgy de la Clejani
Fulgy

Fiul Clejanilor susține că este obligat de familie să bea anumite ceaiuri și să ia medicamente, dacă nu vrea să fie internat cu forța la spital.

„Sunt obligat să aleg, să iau pastile sau să fiu internat. Sunt acasă, ajutor, nu mai pot! Pe mine nu mă ține nimeni, beau ceaiul, dar nu vreau să accept pentru că mi-e frică pentru că mi-au zis că mă leagă. Beau o chestie care nu știu ce-mi face, nu știu ce conține. Nu sunt obligat de lege să o beau”, a spus Fulgy de la Clejani pe internet.

„Vine Mircea Nebunul”

Cel care a încercat să fie vocea rațiunii a fost Ioniță de la Clejani, care i-a explicat lui Fulgy că „dacă nu te echilibrezi acasă, voi fi nevoit, în calitate de tată al tău, să sun la salvare și să te ducă la spital. Eu nu vreau să te văd nebun. Vrei acasă sau vrei la spital?”.

Vrând să obțină un punct de vedere de la familia Clejanilor cu privire la evenimentele din ultimele 24 de ore, o echipă de jurnaliști a ajuns în fața casei artiștilor. În loc de răspunsuri, Fulgy, în vârstă de 23 de ani, a trecut direct la amenințări.

„Plecați de pe strada mea. Dacă nu, chem smecherii. Plecaţi de aici că dau în voi (…) Te lovesc eu pe tine. De ce vorbeşti aşa? Eşti frumoasă! Mamă, taci puţin! Lasaţi-ne în pace că vă rezolv eu pe toţi. Vin eu la emisiune, plecaţi de pe stradă că vine Mircea Nebunu”, a spus Fulgy de la balcon, potrivit RTV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...