Fulgy are un nou dosar penal. Ce a făcut fiul Clejanilor, în văzul tuturor

Ioana Bucur, George Capoeanu 30.06.2021, 22:32
Fulgy are un nou dosar penal. Ce a făcut fiul Clejanilor, în văzul tuturor

Fulgy are un dosar penal. La doar câteva zile de la externarea din clinica de reabilitare, fiul Clejanilor a fost surprins pe picior greșit în plină zi, pe o stradă din Capitală.

Fulgy are un nou dosar penal

Problemele se țin lanț de băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. La doar câteva zile după ce a ieșit de la clinica de reabilitare în care cei doi artiști au insistat să se trateze, Fulgy are un nou dosar penal. După două săptămâni petrecute în centrul specializat, tânărul a refuzat să urmeze sfaturile medicilor, singura „soluție” fiind externarea sa.

Câteva zile mai târziu, Fulgy a fost surprins de echipa de paparazzi a publicației Cancan, la o terasă din București. La un moment dat, potrivit sursei, fiul Clejanilor s-a ridicat de la masă și s-a direct spre mașina tatălui său, s-a urcat la volan, mutând autoturismul din fața restaurantului în care se afla cu Ioniță din Clejani. Nimic greșt, dacă Fulgy nu ar fi avut permisul de conducere suspendat.

După apariția imaginilor în presă, Brigada Rutieră s-a autosesizat din oficiu. În urma verificărilor, oamenii legii au procedat la alcătuirea unui nou dosar penal pe numele lui Fulgy.

„În data de 30.06.2021, Brigada Rutieră s-a sesizat din oficiu, în urma unui material de presă, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 3, în timp ce se afla în perioada în care, conform legii, nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cercetată într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive, aflat în instrumentarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere din data de 30.05.2021”, se arată în comunicatul Poliției.

Fulgy are un nou dosar penal
Fulgy

„Va avea niște restricții de la mine foarte tari”

Ioniță de la Clejani pare că a ajuns la capătul răbdării în ceea ce-l privește pe fiul său, care a ține din derapaj în derapaj. Recent, artistul a explicat că are de gând să ia măsuri ferme pentru a-l readuce pe Fulgy pe calea cea bună.

„El va înțelege din greșelile pe care le face pentru că eu, ca și tată n-o să-l ajut să facă ceea ce a făcut. Va avea niște restricții de la mine foarte tari. Eu ți-am oferit foarte multe lucruri pe care nu ți le mai ofer… aici este rolul meu.(…) Acest copil nu a fost pregătit pentru jungla de afară. Și n-a știut să discearnă cine îi vrea binele și cine îi vrea răul. Aici trebuie să știi să-ți alegi prietenii… Experiența n-ai cum s-o ai la 21-22 de ani. Vin ăia, te pupă, te lingușesc, lasă-l pe tata că-mi pune numai condiții, mai bine cu ăștia aici”, a spus Ioniță de la Clejani la emisiunea Exclusiv VIP.