EXCLUSIV

Primele declarații ale lui Ioniță de la Clejani despre cazul ”divorțul anului”. Ce spune despre soția Viorica. EXCLUSIV

Oana Pascaru 01.07.2021, 15:44
Primele declarații ale lui Ioniță de la Clejani despre cazul ”divorțul anului”. Ce spune despre soția Viorica. EXCLUSIV

Viorica și Ioniță de la Clejani se află la un pas de divorț, din cauza celor doi copii ai lor, care le-au adus un munte de necazuri? Celebrul instrumentist ne-a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru impact.ro, atât despre fiul și fiica lui, Fulgy și Margherita, cât și despre Viorica, soția lui.

Primele declarații ale lui Ioniță de la Clejani despre divorțul de Viorica

Zvonul că Ioniță și Viorica de la Clejani se află la un pas de divorț, după ce artista a venit singură, la petrecerea de un anișor a fetiței lui Augustin Viziru, a fost infirmat de celebrul instrumentist: “Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public”, ne-a spus Ioniță, în exclusivitate pentru impact.ro

Ioniță și Viorica de la Clejani au decis, luna trecută, să își interneze fiul, pe Fulgy, într-un centru de dezintoxicare, urmare a comportamentul agresiv chiar și față de membrii familiei. Potrivit Antena 3, tânărul de 23 de ani ar fi fost externat, ieri, iar la scurt timp s-ar fi ales cu un nou dosar penal, după ce oamenii legii l-ar fi prins la volan, fără permis de conducere. Ioniță de la Clejani, celebrul lui tată, neagă însă și aceste informații: “Fulgy nu conduce niciodată fără permis de conducere. Nu a fost externat, încă, dar este bine. Familia noastră traversează o perioadă destul de dificilă”, ne-a mai spus el, pentru Impact.ro.

Primele declaratii ale lui Ionita de la Clejani despre divortul de Viorica
Primele declaratii ale lui Ionita de la Clejani despre divortul de Viorica

Margherita de la Clejani a condus sub influența substanțelor interzise

Dar, Ioniță și Viorica de la Clejani au avut probleme similare și cu fiica lor, Margherita, care anul trecut a provocat un accident rutier, după ce s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise. Ea a promis atunci că se va cuminți: ”Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme.

Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect. Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica. Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie îmi place foarte mult să scriu. O să scriu o carte. În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America”, spunea Margherita.

Urmăriți Impact.ro și pe