Motivul pentru care Viorica şi Ioniță de la Clejani nu au mai participat la Asia Express. Cântăreaţa, foc şi pară: “Nu m-a lăsat”

Ioana Bucur, Diana Timișoreanu 28.06.2021, 23:22
Motivul pentru care Viorica şi Ioniță de la Clejani nu au mai participat la Asia Express. Cântăreaţa, foc şi pară: “Nu m-a lăsat”

Viorica și Ioniță de la Clejani, concurenți la Asia Express! Nu este o glumă, ci o dorință uriașă a artistei, un vis care nu a mai putut să devină realitate. Care a fost motivul pentru ca nu au putut să participe la reality-show-ul de la Antena 1.

Motivul pentru care Viorica şi Ioniță de la Clejani nu au mai participat la Asia Express

Noul sezon Asia Express ar fi putut fi unul cu adevărat spectaculos, dacă planul Vioricăi ar fi putut fi pus în aplicare. Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, artista a dezvăluit că și-ar fi dorit mult să participe în reality-show-ul de la Antena 1. Totul a început de la colaborarea recentă a Vioricăi de la Clejani cu Connect-R, care se numără printre vedetele care au acceptat provocarea „Drumul Împăraților” și pe care și l-ar fi dorit „concurență”. Iată care a fost, de fapt, motivul pentru care Viorica şi Ioniță de la Clejani nu au mai participat la Asia Express:

„Îl iubesc pe Connect-R, să dea Dumnezeu să câștige la Asia Express. Și eu trebuia să fiu acolo, dar nu m-a lăsat ăsta pentru că are contracte. Cu ăsta (n.r. Ioniță de la Clejani) m-aș fi dus. Așa nu m-aș fi operat la stomac, m-aș fi dus să fac foamea, vorbeam cu ei acolo, ei pe limba lor, eu pe a mea” , a declarat Viorica de la Clejani, la matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil.

Soția lui Ioniță a dezvăluit că are mare încredere în Connect-R și că își dorește să îl vadă întors în România cu marele premiu al competiției.

Motivul pentru care Viorica şi Ioniță de la Clejani nu au mai participat la Asia Express
Viorica și Ioniță de la Clejani

„Dorim să ne lăsați puțin în pace”

Cum era de așteptat, Ioniță este încă supărat după derapajul pe care l-a avut fiul său în ultimele săptămâni. El refuză să mai vorbească despre băiatul lui și problemele pe care le are acesta cu legea.

„Dorim să ne lăsăți puțin în pace, ca să ne rezolvăm problemele în liniște. Vreau să vorbim despre activitatea mea profesională nu despre bazaconiile lui Fulgy și ale Margăi. Fulgy este bine acum”, a spus artistul.

Ioniță și Viorica de la Clejani își apără copiii, chiar dacă aceștia le-au dat mari bătăi de cap și au avut probleme cu consumul de substanțe interzise.

„Duceți-vă în cluburi și la festivaluri mari să vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la poarta mea. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt pe lume. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu că să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei”.

Urmăriți Impact.ro și pe