Trucul la care apelează Lora pentru a se menține în formă. Nu ține dietă și nici nu merge la sală

Ana Anitoiu 11.10.2022, 17:20

Lora a dezvăluit la ce truc apelează pentru a se menține în formă. Cântăreața nu ține dietă și nici nu merge la sală, dar are anumite obiceiuri de la care nu se abate prea des, astfel încât să își păstreze silueta dorită, la vârsta de 40 de ani.

Ce truc o ajută pe Lora să își mențină silueta

Deși numeroase persoane s-ar aștepta ca Lora să aibă o dietă forte strictă pentru a se menține în formă la vârsta de 40 de ani, cântăreața a dezvăluit că nu are un anumit regim alimentar, ci că mănâncă orice are poftă, exceptând unele alimente la care are alergie sau este intolerantă. Însă, are un truc ce o ajută să nu piardă lupta cu kilogramele nedorite.

„Mănânc dulce, dar rar pentru că atunci când simți nevoia de dulce e o carență de crom, iar eu îmi iau suplimente. Dacă iei câte o pastiluță de crom îți dispare pofta de dulce, că de fapt lipsește ceva. Mi-am învățat corpul practic, m-am înconjurat de oameni care știu”, a spus Lora, conform Spynews.ro.

Trucul la care apeleza Lora pentru a se mentine in forma
Lora

Ce mănâncă Lora în fiecare zi

De asemenea, Lora a dezvăluit că preferă să mănânce câte o supă în fiecare zi. La prima masă, vedeta mănâncă ouă sau omletă cu legume. La prânz, preferă să mănânce, pe lângă o supă, pește, legume sau pui cu legume.

„Seara încerc să mănânc la o oră cât mai ok, dar se întâmplă să mănânc și la 10-11, dar am grijă de mănânc, mănânc pește, depinde. Între mese încerc să mănânc un măr sau un alt fruct”, a mai spus Lora.

Totodată, Lora a spus că nu prea merge la sală, în ciuda faptului că și-a propus să facă acest lucru. Însă, cântăreața face mișcare acasă. Și-a cumpărat o saltea și un stepper și se antrenează după un program pe care l-a găsit pe YouTube, fără să îi lipsească exercițiile precum genuflexiunile sau abdomenele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...