Trauma teribilă a Regelui Charles pe care a rezolvat-o Camilla Paker. Prințesa Diana nu a știut să o gestioneze

Badea Violeta 04.05.2023, 13:52

Aceasta este trauma teribilă din copilărie a Regelui Charles pe care a rezolvat-o Camilla Paker Bowles. Dezvăluirea a fost făcută, de curând, de vărul monarhului, Edward von Anhalt-Dessau. Se pare că prima soția a suveranului, Prințesa Diana, nu a știut să gestioneze problema. Află despre ce este vorba!

Aceasta este trauma teribilă din copilărie a Regelui Charles pe care a rezolvat-o Camilla Paker Bowles

De când a devenit monarh, multe detalii s-au aflat despre fiul regretatei Elisabeta a-II-a, dar nimeni nu a știut acest lucru. Ei bine, aceasta este trauma teribilă din copilărie a Regelui Charles pe care a rezolvat-o Camilla Paker Bowles.

Mai exact, suveranul este „foarte sensibil la încălcările de protocol”. O trăsătură de caracter deja evidențiată de biografa sa, Sally Bedell Smith, în lucrarea dedicată monarhului în 2017, alături de legendara sa timiditate și de înalta considerație pe care o are pentru sine și pentru abilitățile sale.

Acum, un membru al propriei sale familii a fost cel care a dezvăluit în presă că viața privată a tatălui prințului Harry este la fel de complicată ca și prestația sa publică și că, datorită Camillei Parker Bowles, actuala sa soție, regele s-a vindecat de o „traumă” pe care o are încă din copilărie.

Informatorul a fost prințul Edward von Anhalt-Dessau, văr și bun prieten al lui Charles. Aristocratul, care este și jurnalist, a descris în revista germană Stern că monarhul și-a depășit incapacitatea totală de a fi atins datorită actualei sale partenere.

„Charles a avut o mare traumă pe care Camilla a reușit să o rezolve”, ar fi spus prințul Edward, citat de publicația germană. „Obișnuia să își piardă controlul atunci când cineva îl atingea spontan, îi punea mâna pe braț sau chiar pe umăr”.

Vărul regelui susține chiar că acesta putea intra în „panică” în situațiile în care monarhul era singur și înconjurat de un grup de străini. „Dar acum este foarte relaxat, chiar și atunci când este înconjurat de oameni și aceștia îl ating. Acest lucru este în mod clar meritul Camilei”, spune el.

Citește și Regele Charles, vestimentație fastuoasă la ceremonia de încoronare. Numai coroana va cântări 8 kilograme!

Conversatia indecenta care nu ii face cinste cuplului regal britanic. Ce ii spunea Camilla fostului sau amant, Regele Charles
Aceasta este trauma teribilă din copilărie a Regelui Charles pe care a rezolvat-o Camilla Paker Bowles

Motivul pentru care Regele Charles îi permite doar Camillei să îl atingă

Faptul că monarhul britanic are probleme cu contactul fizic a fost mărturisit în trecut, în prezent și, cu siguranță, vor mai apărea și alte mărturii în viitor. Dar este pentru prima dată când un apropiat al lui Charles explică cauza acestei respingeri și care a fost „leacul”.

În trecut, Prințesa Diana i-a explicat scriitoarei Ingrid Seward că educația din copilărie a soțului ei a fost de vină pentru această înstrăinare. O viață înconjurată de dădace l-a transformat pe prințul de atunci într-un dezastru față în față, cineva care „nu putea fi tactil” cu soția sa și care suferea de „reținere emoțională”.

Pentru a da o notă de adevăr la ceea ce credea prințesa Diana că a fost sursa distanței soțului ei, este adevărat că educația primită de Charles al III-lea a lăsat de dorit. El însuși a descris-o pe mama sa, regina Elisabeta, ca fiind „distantă” și a confirmat că abilitățile sale fizice precare l-au îndepărtat de tatăl său, care a participat la doar două dintre zilele sale de naștere de când s-a născut și până la vârsta de opt ani.

Acum, datorită Camillei Parker Bowles, Regele Charles este total schimbat. De altfel, actuala sa soție i-a fost sprijin necondiționat din anii 1970 și nu l-a lăsat niciodată singur, nici în public, nici în privat. Cu ea, monarhul se simte în sfârșit în siguranță. Sau cel puțin asta susține prințul Edward von Anhalt-Dessau.

Citește și Ceartă așa cum nu s-a mai văzut între Prințul Harry și Regele Charles. Gestul rușinos făcut de rebelul familiei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...