Tragedie în familia Andreei Berecleanu. Prezentatoarea TV a anunțat vestea devastatoare: „În ultimele clipe de viață!”

Stan Filon 02.05.2023, 12:15
Tragedie în familia Andreei Berecleanu. Prezentatoarea TV a anunțat vestea devastatoare: „În ultimele clipe de viață!”

Tragedie în familia prezentatoarei de televiziune Andreea Berecleanu! Vedeta este în doliu, după ce a pierdut pe cineva drag. A avut puterea să posteze un mesaj pe rețelele sociale, care i-a întristat însă și pe fanii săi.

Tragedie în familia Andreei Berecleanu

Andreea Berecleanu este în doliu. Cunoscuta prezentatoare de televiziune și-a pierdut bunica în urmă cu scurt timp. Este cea de la care a învățat foarte multe și care i-a fost alături mereu. Vedeta a făcut publică tragedia prin care trece prin intermediul unei postări făcute pe Facebook. A ținut să îi mulțumească bunicii sale pentru toate lucrurile frumoase pe care a învățat-o. Îndrăgita prezentatoare i-a fost alături bunicii sale până în ultimele clipe.

,,Aceste mâini împreunate sunt esența acestei vieți și înseamnă dragoste și devotament. I-am mulțumit bunicii mele în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit de când m-am născut și pentru tot ce a lăsat ca moștenire spirituală familiei noastre. Bunica a avut echilibru, forță, curaj, corectitudine. Și dragoste necondiționată. Dumnezeu s-o primească la El!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Andreea Berecleanu, alături de câteva fotografii cu bunica ei.

Tragedie in familia Andreei Berecleanu
Tragedie in familia Andreei Berecleanu

Bunica Andreei Berecleanu a murit

Fanii vedetei de televiziune sunt într-un număr foarte mare și au dorit să îi fie alături în aceste clipe foarte grele din viața ei, când bunica ei a murit. Astfel, sute de persoane i-au transmis un gând bun Andreei Berecleanu în aceste zile și i-au arătat că nu este singură. În plus, mulți au văzut asemănarea dintre Andreea Berecleanu și bunica ei.

„Condoleanțe, somn lin bunicii dragi!”, ,,Dumnezeu s-o poarte în paza Lui cu pace și lumină veșnică! Drum lin sufletului spre Raiul cerului! Sincere condoleanțe!”, „A fost o doamnă foarte frumoasă, conform ultimei fotografii”, ,,Avea aceeași frumusețe aristocratică pe care o aveți și dumneavoastra! Cât de mult îi semănați!”, ,,Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace! Condoleanțe familiei!”, au fost doar o parte din comentariile internauților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...