Bunica Simonei Halep a murit. Sportiva este în doliu. „Ai fost cea mai puternică femeie”

Ana Anitoiu 22.03.2023, 13:29
Bunica Simonei Halep a murit. Sportiva este în doliu. „Ai fost cea mai puternică femeie”

Bunica Simonei Halep a murit. Sportiva este în doliu. Jucătoarea de tenis a publicat, miercuri, un mesaj emoționant pe rețelele sociale, alături de o fotografie de familie.

Simona Halep, în doliu pentru bunica ei

Simona Halep a anunțat pe rețelele sociale că este în doliu pentru bunica ei, pe care a numit-o cea mai puternică femeie pe care a cunoscut-o.

„Maia ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea”, a scris Simona Halep, lângă o fotografie alb-negru în care apare alături de bunica și de bunicul ei.

Bunica Simonei Halep a murit
Bunica Simonei Halep a murit

Bunica Simonei Halep, dezvăluire despre sportivă

Bunica Simonei Halep a făcut dezvăluiri despre celebra jucătoare de tenis, în urmă cu șapte ani, la locuința ei din Constanța. Femeia spunea atunci că a avut grijă de nepoata ei ca de „ochii din cap” și că sportiva a început să se antreneze singură pentru tenis încă de când avea doar patru ani.

„Când era mică și se juca pe aici tenis, toți unchii spuneau că ea este fată, de ce să bată mingea, dar taică-su le răspundea că dacă-i place fetei să joace tenis el vinde tot. Lui Stere i-a plăcut sportul, știți, el a fost fotbalist.

Noi întâi am fost la țară, la Stejaru, Tulcea, apoi am venit la Constanța, dar când ne mai duceam la țară și o luam și pe ea, era mitică pe atunci, nu voia să se joace cu nimeni, cu prietene, cu verișoare. Ea toată ziua paca-paca, bătea mingea la perete”, a povestit bunica Simonei Halep.

De asemenea, femeia a spus că Simona Halep nu a făcut doar sport, ci a și învățat mult. În plus, „maia” a dezvăluit că sportiva vorbește machidonește acasă și că știe să facă piperchi, un fel de mâncare machedonesc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...