EXCLUSIV

Grig Chiroiu, actorul de Cartea Recordurilor, ofertat să intre în politică. Ce remarcă i-a făcut Andreea Berecleanu, la cabina de machiaj: „Am acceptat”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan, Anca Lupescu 29.03.2023, 19:16

Grig Chiroiu sau Președintele Pupăză, din serialul „Secretele președintelui”, a pășit în antecamera politicii românești. El a primit oficial oferta de a candida la alegerile locale, de anul viitor, din partea PNL, la președinția Consiliului Județean Vâlcea. Grig Chiroiu ne-a vorbit, exclusiv pentru Impact.ro, despre actorie, dar și despre viața politică.

A mai primit oferte de tip electoral

Grig Chiroiu ne-a declarat, exclusiv pentru Impact.ro, referitor la oferta de a intra în lumea politică: „Mi-am dat doar un acord de principiu! Atât și nimic mai mult!”.

El susține însă că nu e pentru prima dată când primește oferte de tip electoral, dar că aceasta a avut, spre deosebire, de celelalte, o „stea norocoasă”:

„De-a lungul timpului, am mai avut discuții pe teme de gen electoral. Dar, toate au fost purtate într-un registru mai degrabă cu foarte multe probabilități. De data asta, lucrurile au fost puțin diferite și pot să vă spun faptul că ele au durat cam două ore.

Desigur, nu a fost doar politica obiectul dialogului purtat, dar a fost ceva diferit. Însă, repet, nu e vorba în niciun caz despre vreun accept din partea mea. Vom vedea cum merg lucrurile și va mai trece o vreme până când voi lua o decizie”, a adăugat Grig Chiroiu.

Grig Chiroiu
Grig Chiroiu

Ce i-a spus Andreea Berecleanu, colega lui de la Prima TV

El a povestit pentru Impact.ro și o fază premergătoare discuției purtate cu reprezentanții la vârf ai liberalilor din Județul Vâlcea, una care l-a pus ușor pe gânduri. El a detaliat cu acest prilej o întâmplare, căreia nu i-a acordat o anume semnificație, decât după ce s-a consumat:

„A trebuit să facem ceva la Prima TV, o filmare între colegi, și m-am oferit să vin așa cum sunt îmbrăcat în serialul pe care îl realizez de ceva vreme. Când am sosit la cabina de machiaj, întâmplarea a făcut ca acolo să se afle și colega noastră de la Știri, Andreea Berecleanu.

Care, văzându-mă, mi-a spus doar atât: Nu am avut de multă vreme senzația asta de liberal pur!. Eu am zâmbit, am acceptat complimentul și am mulțumit politicos. Peste puțină vreme, m-am trezit că-mi bat la poartă reprezentanți ai Partidului Național Liberal, care mi-au explicat cum văd ei lucrurile pe plan local și cum mă văd și pe mine implicat în toată povestea asta.

Nu i-am refuzat, dar nici nu le-am confirmat ipoteza. Am preferat să merg și la o întâlnire locală, cu liberalii din zonă, una care a fost pe gustul meu, dar și al audienței. Dar nici lor nu le-am promis nimic. Am acceptat ca o eventuală candidatură a mea să fie înscrisă pe lista PNL Vâlcea, de către cei de la București, după ce mi s-a explicat că așa se face cu ceva vreme înaintea anilor electorali”, a sunat explicația artistului.

Are mare succes pe plan local cu serialul „De poveste… la Băile Olănești”

Grig Chiroiu a constatat, la fața locului, cu destulă bucurie, că micile sale încercări, de pe pagina personală de Facebook, de a îmbunătăți anumite lucruri în Băile Olănești, acolo unde obișnuiește să-și petreacă o bună parte a anului, au avut un ecou mult mai mare decât credea inițial.

„De poveste…la Băile Olănești” a debutat în toamna anului trecut și aduce în prim-plan lucruri care nu funcționează așa cum trebuie, în fosta stațiune, care l-a adoptat pe bucureșteanul născut cu aproape 53 de ani în urmă.

Numele lui Grig Chiroiu figurează și-n Cartea Recordurilor, cu serialul „Trăsniții”, de la Prima TV, pentru care a filmat un număr total de 1.345 de episoade.

Urmăriți Impact.ro și pe