EXCLUSIV

Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu, din New York. Ce spun nașii Bebe Mihu şi Maria Dragomiroiu: ”Gata, nu mai este fantele de altădată!”

Alexandru Catalan 17.06.2021, 20:29
Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu, din New York. Ce spun nașii Bebe Mihu şi Maria Dragomiroiu: ”Gata, nu mai este fantele de altădată!”

Maria Dragomiroiu şi Bebe Mihu au 30 de ani de căsătorie şi mână bună la fini. Iată că vor părinți spirituali și pentru celebrul solist Gheorghe Gheorghiu, care a decis să renunțe la burlăcie, la vârsta de 65 de ani, deși a trecut prin trei divorțuri. Celebrul impresar Bebe Mihu ne-a oferit detalii, în exclusivitate pentru impact.ro, despre nunta de pomină a artistului, programată peste Ocean, pe 14 noiembrie 2021.

”Va fi o nuntă românească veritabilă, în sânul New York-ului, cu 400 de invitaţi”

“Poate nu veţi crede, dar cine care ne-a abordat cu această rugăminte nu a fost Gheorghe Gheorghiu, pe care-l ştim de peste 30 de ani, ci viitoarea lui soţie, Gabriela. Fata asta e o veritabilă minune, un om extraordinar”, afirmă Bebe Mihu, pentru impact.ro.

Celebrul impresar al artiștilor și Maria Dragomiroiu au acceptat să le fie părinți spirituali: “De Paşti, am fost la New York, şi am stabilit toate detaliile nunţii. Va fi nunta anului, fără îndoială. O nuntă românească veritabilă, în sânul New York-ului, la care vor ajunge cel puţin 400 de invitaţi. Salonul a fost deja închiriat, iar din România cred că vom merge cel puţin 100 de invitaţi”, adaugă Bebe Mihu.

Pe de altă parte, alţi 100 de prieteni buni ai naşului Bebe Mihu vor veni din diverse comunităţi româneşti de peste Ocean: “Cred că nu exagerez deloc când afirm că am mai mulţi prieteni în Statele Unite decât în România. Nici aici nu sunt puţini şi nici nu vreau să mă gândesc prin ce o să trecem la solicitarea vizelor, dar acolo sunt nişte oameni extraordinari, mai peste tot”.

Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu, din New York
Naşii şi finii: Bebe Mihu, Gabriela, Maria Dragomiroiu şi Gheorghe Gheorghiu

Viitoarea soție a lui Gigi e patroana unui restaurant din New York

Bebe Mihu ne-a vorbit despre fini: “Despre Gheorghe Gheorghiu nu am ce spune. Îl ştie o lume. Doar că nu mai este fantele de altădată, care farmeca adolescente şi femei în toată puterea, deopotrivă. A venit vremea să se aşeze la casa lui, după trei divorţuri. Gabriela e, însă, surpriza. Braşoveancă, exact ca mirele, a făcut nu ştiu cum sau ce, dar a reuşit două lucruri extraordinare. Cel puţin două. Unul e legat de relaţia sa cu viitorul soţ. Al doilea a fost să-şi păstreze în viaţă afacerea. Din opt restaurante româneşte deschise la New York, înainte de pandemie, numai al ei a rămas în picioare până azi. E o nebunie să iei masă şi azi la . Are trei bucătari şi nu mai ştiu câţi ospătari care deservesc 150 de mese. Iar la ordinea zilei sunt micii şi sarmalele. Nici nu vă închipuiţi ce succes au!”.

Romică Ţociu şi Cornel Palade, responsabili cu voia-bună, la nunta din America

Nunta anului, cum a numit-o Bebe Mihu, va fi celebrată pe 14 noiembrie, la Biserica românească din New York, iar tradiţiile vor fi respectate ca la carte. În plus, dacă “regizorul” petrecerii va fi naşul Bebe Mihu, amfitrioni vor fi Romică Ţociu şi Cornel Palade.

Urmăriți Impact.ro și pe