Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou. Cine este mireasa fostului iubit al Ancăi Țurcașiu

Iancu Andreea 25.12.2020, 16:38
Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou. Cine este mireasa fostului iubit al Ancăi Țurcașiu

Chiar dacă puțini se mai așteptau la asta, Gheorghe Gheorghiu se însoară. Artistul a făcut frumosul gest de a oferi inelul de logodnă chiar în Ajunul Crăciunului. Deși majoritatea îl asociază cu relația alături de Anca Țurcașiu, cântărețul a ales o parteneră extrem de discretă.

Gheorghe Gheorghiu se însoară. Cine este viitoarea sa soție

Anul 2020 nu a fost unul tocmai apreciat din cauza problemelor generate de coronavirus. De altfel, artiștii s-au numărat printre cele mai afectate categorii în urma măsurilor restrictive. În ciuda contextului nefericit, unii au reușit să privească partea frumoasă a vieții. Deși mulți îl consideră un etern burlac, cântărețul Gheorghe Gheorghiu a uimit după ce a dat vestea că urmează să renunțe la viața de bărbat singur. Artistul se însoară după ce a oferit inelul de logodnă iubitei sale chiar în seara de Ajun, potrivit money.ro.

Interpretul celebrei piese “Unde dragoste nu e, nimic nu e” pare să fi luat act de acest îndemn și și-a urmat inima, oferindu-i partenerei sale de viață inelul în prag de sărbătoare. Relația dintre Gheorghe Gheorghiu și viitoarea sa soție s-a legat la New York, acolo unde femeia trăiește.

Gabriela Băncescu este viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu
Gabriela Băncescu este viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu

Cine este viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu

Iubirea dintre faimosul artist și Gabriela Băncescu s-a aprins în cadrul comunității de români din New York. Acolo, femeia este cunoscută pentru afacerile pe care le întreprinde la restaurantul său. În general, locația este cea în care se desfășoară majoritatea evenimentelor artistice, culturale și private de peste Ocean. Deși au în comun pasiunea pentru zona artistică, pe Gheorghe Gheorghiu și Gabriela îi leagă inclusiv originile. Cei doi sunt născuți în Brașov, iar acest lucru pare să fie favorabil în relație.

Solistul a reușit să își facă curaj și să îi ceară mâna iubitei sale în seara de Ajun. Gestul făcut de către Gheorghe Gheorghiu a fost marcat de bucurie și de aplauze din partea grupului restrâns care a fost alături de fericitul cuplu. Viitoarea soție a artistului a primit cu emoție această veste și a apreciat dovada de iubire față de ea.

Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea Gigi, a spus Gabriela, viitoarea doamnă Gheorghiu.

Deși este cunoscut pentru faptul că a avut o relație de iubire cu Anca Țurcașiu, Camelia, fosta soție a trubadurului, i-a dăruit o fetiță, pe Andra-Ștefania. Cele două locuiesc, de asemenea, în Statele Unite ale Americii, în San Francisco.